Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit type vrouwen vinden mannen het meest aantrekkelijk

Anja
2 min read

Natuurlijk wil je zo aantrekkelijk mogelijk zijn voor mannen, maar waar vallen mannen eigenlijk op? Door dit artikel te lezen kom je erachter op welk type vrouw de heren over het algemeen op vallen, want op deze pagina worden vijf dingen beschreven die mannen aantrekkelijk vinden aan dames.

1: een opgewekte vrouw

Uit onderzoek is gebleken dat bijna alle mannen afknappen op een vrouw die gedeprimeerd, negatief of gemeen is. Wil je een beetje extra aandacht, dan moet je vooral opgewekt zijn. Dit betekent dat je een vrolijke uitstraling hebt, veel lacht en bovendien leuk bent om mee om te gaan.

2: een goedgeklede vrouw

Mannen vallen voor het uiterlijk van dames, maar dit betekent niet dat je een perfect lichaam moet hebben, je haar altijd geweldig moet doen om een beetje aantrekkelijk door het leven te gaan en altijd make up moet dragen. Mannen kijken namelijk vooral naar de kleding die vrouwen dragen, wat betekent dat je er enkel goed gekleed uit hoeft te zien om aantrekkelijk te zijn voor de heren.

3: een vrouw die flirt

Mannen vinden het leuk om met dames te flirten, maar dan moet er wel een beetje geflirt worden aan beide kanten. Flirt een man met je, dan vindt hij het leuk als je hieraan mee doet en laat zien dat ook jij spontaan en sexy bent. Neem je het initiatief met flirten, dan vinden mannen dit al helemaal geweldig.

4: een vrouw die een beetje huid laat zien

Ga je alsjeblieft niet ordinair kleden om de aandacht te krijgen, want mannen willen slechts een beetje huid zien. Draag je een shirt met een diep decolleté, doe hier dan geen korte rok onder aan. Heb je een korte rok aan, dan bedenk je de boezem. Houd je deze balans, dan laat je een beetje bloot zien en dit vinden mannen aantrekkelijk.

5: een vrouw met een verleidelijke stem

Mannen vinden dames met schelle stemmen standaard iets onaantrekkelijker dan een vrouw met een verleidelijke stem. Je hoeft je stem niet te veranderen, maar je kunt je stem wel op een andere manier gebruiken om wat verleidelijker te zijn voor de man.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…