scrollTop top

Dit zijn de grootste seks afknappers

Dit zijn de grootste seks afknappers

Seks hebben gaat niet altijd over rozen. Soms gaan er ook wel eens dingen mis in bed waardoor je niet meer van de seks kan genieten. Scheetjes, zweetgeurtjes, onverwachtse wendingen,… noem maar op. Wat zijn nu de grootste seks afknappers? Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet

1. Ongeschoren

Vroeger was het heel normaal, een oerwoud tussen de benen. Tegenwoordig geldt de regel: “Hoe kaler, hoe beter”. Het kan een behoorlijke afknapper zijn als je partner je net oraal wilt verwennen en er zit een bos haar in de weg.

2. Ongewassen

Als er iets een echte afknapper is, dan is het wel slechte hygiene. Mannen en vrouwen met een zure lucht bij de geslachtsdelen, onder de oksels, voeten of die uit hun mond stinken. Het kan echt je zin in seks verpesten.

3. Slechte ‘dirtytalk’

Vrouwen vinden het best opwindend als je ze op een kinky manier toespreekt maar let wel op met wat je zegt. Er zijn een hoop dingen die vrouwen willen horen, maar geen agressieve taal, iets wat haar doet denken aan haar vader of dat je haar laat voelen alsof ze een kind van vier is.

4. Scheten

Dit verrast jullie waarschijnlijk niet. Er zijn vast wel heel veel mensen die dit als een afknapper ervaren. Niets zo vies als een scheet tijdens de seks.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!