Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze seksuele ongemakken heeft iedereen al eens meegemaakt

Anja
2 min read

Seksuele ongemakken zijn heel normaal, toch rust hier een beetje een taboe op en wordt er niet veel over gepraat. Toch heeft iedereen weleens een seksueel ongemak meegemaakt. Hieronder vind je een aantal veel voorkomende ongemakken.

Geen zin

Iedereen heeft wel eens geen zin, toch? Soms kan het lastig zijn om dit tegen je partner te zeggen, omdat je hem of haar niet wilt teleurstellen. Ook kan het jou tegenvallen als de ander geen zin heeft. Misschien word je hier wel onzeker van en denk je dat de ander jou niet aantrekkelijk genoeg vindt. Til hier niet te zwaar aan en houd in je achterhoofd dat iedereen weleens geen zin heeft. Grote kans dat binnenkort de vonken er weer vanaf spatten.

Blaasontsteking

Oei, dit heeft iedere vrouw vast weleens meegemaakt. De urinebuis is erg gevoelig en tijdens seks kunnen hier gemakkelijk bacteriën terecht komen. Dit kun je tegengaan door na de seks even te gaan plassen, hierdoor plas je eventuele bacteriën er meteen uit. Denk eraan dat je dit doet, want een blaasontsteking kan erg vervelend zijn.

Ongesteld

Heb je zin in seks maar ben je ongesteld? Erg vervelend. Je kunt er voor kiezen om te wachten tot het voorbij is, maar seks tijdens je menstruatie kan natuurlijk ook. Doe het bijvoorbeeld onder de douche zodat je geen last hebt van viezigheid en waarschuw je partner even van tevoren zodat hij er niet van schrikt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…