Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze vreemde seksfeitjes wist je waarschijnlijk nog niet

Anja
2 min read

Vreemde seksfeitjes zijn er altijd geweest. De meeste daarvan zijn grappig, maar van een aantal anderen denk je waarschijnlijk na het lezen van dit stukje: Hé, dat is goed om te weten. Seksfeitjes zijn van alle tijden, en ze bestaan dan ook al zolang we over seks praten.

Sorry schat, ik heb hoofdpijn…

Het meest gehoorde excuus om niet te willen vrijen is hoofdpijn. Maar wist je dat hoofdpijn juist over gaat van een orgasme? Tijdens een orgasme verwijden de bloedvaten zich en gaat het bloed sneller stromen. Daardoor wordt pijn minder. Dit geldt voor hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook voor menstruatiepijn. Sommige vrouwen gaan hier zelfs zo ver in dat ze beweren dat een orgasme tijdens de bevalling de pijnlijkheid van de weeën vermindert. En nog een weetje: Uit onderzoek is gebleken dat seks tien keer zo effectief is als een pijnstiller.

Grootste penis

De man die volgens het Guinness Book of Records de grootste penis ooit had was gezegend met een geslachtsdeel van ruim 34 centimeter. Maar veel plezier had hij er niet van, want een vaste relatie zat er niet in. Of dat ook geldt voor de man die het wereldrecord aftrekken op zijn naam heeft staan is niet bekend. Wel dat deze eer te beurt valt aan de Japanner Masanabu Sato, die het maar liefst 9 uur en 57 minuten volhield.

Miljoenen zaadcellen

Dat een man tijdens één keer ejaculeren miljoenen zaadcellen produceert, wist je misschien al. Maar wist je ook dat een man in een week tijd in staat is om zo veel zaadcellen te produceren dat hij hiermee theoretisch alle vruchtbare vrouwen op de hele wereld zwanger zou kunnen maken?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…