Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die vrouwen altijd samen doen

Anja
2 min read

Tegenwoordig doen mannen en vrouwen veel dezelfde dingen: naar de film gaan, gezellig met vrienden op café vertoeven, chillen in het park, noem maar op. Toch blijven er altijd dingen die eerder ‘geslachtsgebonden’ zijn, zoals voetbal kijken bijvoorbeeld. Ook vrouwen hebben dingen die ze alleen met vriendinnen doen. Hieronder dingen die vrouwen altijd samen doen.

Sporten

Vrouwen gaan vaak samen sporten. Zo motiveren ze elkaar zonder dat er mannen bij zijn die alleen maar kijken naar hoeveel spieren ze gekweekt hebben. Ook het uitproberen van een nieuwe sport of een nieuwe work-out gebeurt uiteraard samen.

Selfies uitzoeken

Je bent uren bezig met het nemen van selfies, je wilt natuurlijk alleen de beste online zetten. Mannen zijn waardeloos op dit gebied, zij hebben geen oog voor detail. Je beste vriendin daarentegen weet precies welke foto het mooist is.

Shoppen

Shoppen met je vriend kan voor de verandering leuk zijn, maar er gaat niets boven een shopmiddagje met je beste vriendinnen. Jullie kunnen dezelfde dingen passen en weten precies van elkaar wat jullie leuk vinden.

Naar de WC gaan

Vanaf jonge leeftijd gaan vrouwen al samen naar het toilet. Niet om elkaars hand vast te houden of om te assisteren in handeling. Nee, gewoon om geheimpjes te bespreken of lekker te roddelen.

Snoepen

Vrouwen zijn nu eenmaal zot van zoetigheid. Lekker samen met een vriendin op de bank een filmpje kijken met chocolade en cake als avondeten.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…