Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste vakantietrips met vriendinnen

Anja
2 min read

Sinds de crisis voorbij is, gaan we weer vaker op vakantie! Nu hoeft een tripje niet direct een vakantie te zijn; het is echter wel erg leuk. Of je nu een tripje, dagje of midweek doet; dit zijn de leukste vakantietripjes met vriendinnen! Voor ieder budget. 

Rome – voor de genieter

We trappen de lijst af met de mooiste stad ter wereld. Eén van de, tenminste. In Rome kun je écht heerlijk genieten. Het prachtige weer, de mooie monumenten, de lekkerste koffie, pasta en niet te versmaden ijs! Hiernaast zijn er gewoon trekpleisters die gezien móet hebben. Het Colosseum, de fontein van Trevi en het opsnuiven van de cultuur. Ga dat zien!

Londen – voor de budget shopper

De hoofdstad voor de shopper. Echt, je kunt nergens lekkerder shoppen. De keuze is reuze; voor iedere smaak zijn er wel tien winkels. Hiernaast is het wereldberoemde paleis van de koningin, de Bigben en de Londoneye zijn een adembenemende ervaring. Eet aan het eind van de dag een hapje in een Engelse pub. Naar Londen kun je spotgoedkoop reizen. Al vanaf 40,- heb je een busreis retour! Dat is een lange zit, maar je houdt meer geld over voor shoppen. En dat maakt alles goed.

Berlijn – voor de cultuurfreak

Wil je er eens écht uit? Die dagelijkse sleur tegengaan? Nieuwe dingen zien? Wat weerhoudt je? Er is genoeg te zien in de wereld! Oh, het budget. Ja, dat blijft een heikel punt. Gelukkig kun je heerlijk cultuursnuiven in Berlijn. Je moet het er wel voor over hebben om een paar uur te rijden, ongeveer 8 (afhankelijk waar je woont) en het is een compleet andere wereld. De fijnste cuisine in de meest bijzondere restaurantjes, de indrukwekkende monumenten en de lekkerste muziektentjes. Echt voor de cultuurfreak. Er helemaal uit – op een laag budget. Perfect!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…