Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 X leuke zomerdates met je vriendinnen

Anja
2 min read

Je bent al op vakantie geweest maar hebt nog 2 weken vrij van je werk of studie. Naast lekker ontspannen is er niets leuker dan gezellig op date gaan met je vriendinnen! Hieronder 5 leuke dates om met je vriendinnen te doen deze zomer!

1. Picknick

Is het lekker weer? Spreek ’s ochtends vroeg af, bereid een picknick voor en ga lekker een stuk fietsen in de natuur. Zoek een leuk, rustig plekje op en geniet van een heerlijke picknick in de zon! Goedkoop, ontspannen en lekker in de buitenlucht!

2. BBQ

Ben je niet het type dat van de natuur houdt? Organiseer dan een BBQ in plaats van een picknick. Maak lekkere hapjes, zorg voor goede muziek en eet niet te veel.

3. Citytrip

België is rijk aan vele leuke steden. Bezoek eens een keer een andere stad en ga lekker shoppen met je vriendinnen. Wie weet ontdek je speciale boetieks en kom je terug met kleding die niemand anders heeft.

4. Strand

Bestudeer de weersvoorspellingen van de week en ga een dagje naar het strand wanneer het lekker weer is. Neem een koelbox mee en ga lekker in de zon liggen. Vergeet je niet in te smeren.

5. Kampvuur

Zoek je een leuke activiteit voor op een warme, zwoele zomeravond? Zoek een geschikte plek en maak een kampvuur. Koop vooraf wijn en marshmallows en smeer je goed in tegen de muggen. 

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…