Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips voor een onvergetelijke roadtrip

Anja
2 min read

Ga jij deze zomer met vrienden of je partner op roadtrip door Europa of een ander land? Met een kleine voorbereiding zorg je dat jullie auto vakantie onvergetelijk wordt. Hieronder 5 gouden tips voor een onvergetelijke roadtrip:

1. De autoroute

Bedenk vooraf welke route je ongeveer wilt rijden. Zo voorkom je dat je achteraf hoort dat je een wereldwonder bent gepasseerd. Tijdens de reis kun je altijd weer van je route afwijken. De gouden regel bij roadtrips is dat je gemiddeld 200 tot 300 kilometer per dag kunt afleggen. Zo maak je genoeg tussenstops en mis je niets.

2. De auto

De auto is uiteraard van levensbelang tijdens een roadtrip. Dit voertuig moet je tenslotte van punt A naar punt B brengen. Daarom is het een must om de auto waarmee je op roadtrip gaat, goed te laten controleren. Je wilt namelijk niet met pech langs de weg staan.

3. De muziek

Jullie zullen veel tijd in de auto doorbrengen. Zorg daarom voor voldoende muziek op je telefoon. Of brand bijvoorbeeld een aantal cd’s.

4. De games

Het is belangrijk om je roadtrip zo leuk mogelijk te maken. Het landschap om je heen zal veel helpen, maar spelletjes in de auto ook. Ik zie wat jij niet ziet, wie als eerst een rode auto ziet… noem maar op. Er zijn genoeg spelletjes op internet te vinden.

5. Het geld

Zorg voor voldoende financiële middelen. Tijdens een roadtrip zal je waarschijnlijk over veel tolwegen rijden en daar moet je voor betalen. Je kunt niet in alle gevallen betalen met een bankkaart of kredietkaart. Daarom is het goed om altijd voldoende cashgeld bij de hand te hebben voor tolgeld.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…