Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de seksspeeltjes die iedereen in huis heeft

Anja
2 min read

Heb jij seksspeeltjes in huis? Ik weet zeker van wel, ook al denk je zelf misschien van niet. Er zijn een aantal gebruiksvoorwerpen die ergens anders voor bedoeld zijn, maar zich prima lenen voor een stomend avontuurtje. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder om erachter te komen welke dit zijn!

Elektrische tandenborstel

Oké, van deze had je vast al weleens gehoord. Deze heeft de perfectie vorm voor optimale stimulatie, daarnaast vibreert hij ook nog als je hem aanzet. Van deze multifunctionele tool heb je gegarandeerd veel plezier.

Wasmachine

Weleens geprobeerd? Voor veel vrouwen schijnt een draaiende wasmachine een ultiem seksspeeltje te zijn. Ik zou zeggen, ga een wasje draaien en probeer het uit!

Mobiele telefoon

De trilfunctie van je mobiele telefoon moeten we ook zeker niet vergeten! Moet je natuurlijk wel gebeld worden… ben jij al begonnen met het bedenken van een manier om dat te regelen?

Douchekop

Ook onder de douche kun je hete avontuurtjes beleven. Gebruik de masssagestraal en gooi alle stress en zorgen even van je af tijdens een heerlijke douchesessie.

Elektrisch vibrerend scheermesje

Hét scheermesjesmerk heeft een nieuw mesje op de mark, het vibrerende scheermesje. Hierdoor zou je gemakkelijker al je haartjes kunnen verwijderen, maar van het trillende effect kan ook op een andere manier geprofiteerd worden. Pas wel op met het deel waar de mesjes aanzitten, deze zijn vlijmscherp…

Tot zo ver de seksspeeltjes die iedereen in huis heeft! Misschien heb je hier wat inspiratie door opgedaan. Of misschien ben je eerder fan van echte seksspeeltjes. Weet jij nog apparaat, meubel of gadget die iedereen heeft, en die ook als seksspeeltje kan dienen?

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…