Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De leukste seksspeeltjes van 2016

Anja
2 min read

Wie in zijn seksleven gebruik maakt van zogeheten ‘love toys’ heeft meer plezier bij het vrijen. Dit blijkt uit onderzoek, en het is ook wel te begrijpen. Seksspeeltjes voegen iets extra’s toe aan de lichamelijke lust. Deze erotische speeltjes zijn dan ook wereldwijd heel populair. Mensen praten er niet zo gauw over maar iedereen gebruikt wel eens een ‘Love toy’. Wij hebben de leukste seksspeeltjes van dit jaar voor jullie op een rijtje gezet!

Dorcel, Powerclit Cockring

Goede en betaalbare cockring die niet alleen voor een hardere en langere erectie zorgt bij de man, maar tegelijkertijd ook haar verwend met sensuele trillingen die haar clitoris stimuleren.

Minna Life, Ola

Voor haar. Een vrij duur speeltje maar met een bijzonder technische feature. Een vibrator die verbonden is aan een kussentje waar je in kan knijpen. Zo kun je je eigen vibratiepatroon bepalen!

Nexus Revo stealth

Prijzig speeltje voor de mannen onder ons. Geavanceerde ‘prostaat massager’ waarmee je heftiger klaar kunt komen. Een ander voordeel van dit speeltje is dat het schijnt dat dit soort apparaten ervoor zorgen dat je prostaat gezond blijft!

Er zijn natuurlijk honderden verschillende soorten seksspeeltjes te verkrijgen maar dit vonden wij de besten. We hopen dat jullie hier iets aan hebben gehad!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…