scrollTop top

De leukste seksspeeltjes van 2016

De leukste seksspeeltjes van 2016

Wie in zijn seksleven gebruik maakt van zogeheten ‘love toys’ heeft meer plezier bij het vrijen. Dit blijkt uit onderzoek, en het is ook wel te begrijpen. Seksspeeltjes voegen iets extra’s toe aan de lichamelijke lust. Deze erotische speeltjes zijn dan ook wereldwijd heel populair. Mensen praten er niet zo gauw over maar iedereen gebruikt wel eens een ‘Love toy’. Wij hebben de leukste seksspeeltjes van dit jaar voor jullie op een rijtje gezet!

Dorcel, Powerclit Cockring

Goede en betaalbare cockring die niet alleen voor een hardere en langere erectie zorgt bij de man, maar tegelijkertijd ook haar verwend met sensuele trillingen die haar clitoris stimuleren.

Minna Life, Ola

Voor haar. Een vrij duur speeltje maar met een bijzonder technische feature. Een vibrator die verbonden is aan een kussentje waar je in kan knijpen. Zo kun je je eigen vibratiepatroon bepalen!

Nexus Revo stealth

Prijzig speeltje voor de mannen onder ons. Geavanceerde ‘prostaat massager’ waarmee je heftiger klaar kunt komen. Een ander voordeel van dit speeltje is dat het schijnt dat dit soort apparaten ervoor zorgen dat je prostaat gezond blijft!

Er zijn natuurlijk honderden verschillende soorten seksspeeltjes te verkrijgen maar dit vonden wij de besten. We hopen dat jullie hier iets aan hebben gehad!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  520.460.658
 • Aantal
  doden
  6.262.229
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  4.127.123
 • Aantal
  doden
  31.656

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!