Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de grootste ergernissen op het strand

Anja
2 min read

Lekker zonnen op het strand is over het algemeen natuurlijk heerlijk! Toch zijn er altijd die grote ergernissen waar je bijna niet aan kunt ontkomen.  Hieronder de 4 grootste ergernissen op het strand.

Drukte

Na een lange en bloedhete autorit komen jullie eindelijk op het strand aan. Eenmaal gearriveerd, moeten jullie nog een uur zoeken naar een vrije plek om jullie handdoeken uit te leggen. Op deze mooie dag besloot half België naar het strand te gaan…

Zand

Eindelijk hebben jullie een perfect plekje gevonden. De handdoeken worden uitgegooid, en jullie gaan lekker languit liggen. Jullie liggen nog geen 5 minuten en de buurman begint zijn handdoek uit te kloppen op 2 meter afstand.  Lekker, al dat zand in je gezicht

Afval

Terwijl jij een beetje voor je uit aan het dromen bent en aan het spelen bent met het zand, heb je voor je het weet een heel gat gegraven met je handen. Niks mis mee natuurlijk, totdat je zo diep graaft dat je uiteindelijk bij een hondendrol of een vies oud kauwgompje of colablikje uitkomt. Ruim je rommel toch gewoon netjes op, is dat nu zo moeilijk?

Sigaretten

Je hebt net een frisse duik genomen en wilt even dutten in de zon. Je hebt je ogen pas dicht wanneer er plots een vieze geur je neus binnenkomt. De buurvrouw besloot een sigaret op te steken vlak naast je. Bah.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…