Shanghai kondigt einde van lockdown aan
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Inhoud
Twee heerlijke ingrediënten die samen een gerecht vormen dat nooit uit de tijd raakt: kip champignon. Deze smaken vullen elkaar perfect aan. Door de romige saus die je bij de kip champignon maakt, heeft dit gerecht een lekkere en volle smaak. Het is heel eenvoudig te maken, je hebt dus geen pakjes of zakjes nodig voor dit lekkere suddergerecht. Als je de saus gemaakt hebt dan laat je het vlees er nog even in sudderen. Hierdoor blijft de kip zacht en trekken de smaken van de saus ook in het vlees.
Leg de kipfilets in de saus en laat ze in ca. 12 minuten verder garen door te sudderen
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon