Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Negen zaken die alleen mensen met katten begrijpen

Anja
2 min read

Ben jij een echte liefhebber van katten? Dat zit je net iets anders in elkaar dan de gemiddelde mensen, blijkt. Je hebt bepaalde trekjes die alleen mensen met katten snappen. We noemen er negen. Je herkent er vast wel iets in.

Je kat betekent alles voor je

Allereerst: je bent het sloofje van je geliefde huisdier. Geef het maar toe. Voor je kat heb je alles over. Ten tweede: wat jij als één van de meest knusse zaken uit het leven beschouwt, is lekker met je kat in de zetel zitten en samen naar een film kijken. Zo gezellig. Ten derde: een kat in bed vind je niet horen. Maar toch slaapt jouw kat bij jou. Je kunt haar gewoon niet wegsturen.

Geen privacy meer

Een vierde aspect dat de ware kattenliefhebber kenmerkt en jou dus ook:  je hebt een groot deel van je privacy opgegeven. Omdat je kat je gewoon overal volgt en nauwlettend in de gaten houdt. Dus ook als je in de badkamer staat of op het toilet zit.  En wat dacht je van kwestie nummer vijf: je praat met je kat. Als je gemiauw hoort, probeer je te begrijpen wat het betekent.  Je stelt vragen. Kortom: je behandelt je huisdier als een persoon.

Vaker stofzuigen

Nummer zeven: sinds je een kat hebt, draag je minder zwarte kleding. Simpelweg omdat je anders onder de haren zit.  En waarschijnlijk herken je dit ook wel:  je hebt een bloedhekel aan opruimen en schoonmaken. Maar voor je kat heb je het over om meerdere keren per week met de stofzuiger door het huis te gaan. En tot slot,  het negende aspect dat jij kenmerkt als een echte catlover: je vergeeft je kat alles. Zelfs als ze een grote puinhoop van je woonkamer maakt of de bank kapot krabt. 

 

Deze hilarische situaties zul je zeker ook herkennen als je een kat in huis hebt!

Deze ideetjes voor je huis zal je kat fantastisch vinden!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…