scrollTop top

Onzeker in bed: De beste tips

Onzeker in bed: De beste tips

Niet iedereen is zelfverzekerd in de slaapkamer als het op seks aankomt. Vooral vrouwen hebben last van dit nare gevoel. Dit is echter nergens voor nodig. Hieronder 6 tips om zelfverzekerder in bed te worden.

Loop vaker naakt

Het klinkt misschien een beetje raar, maar naakt rondlopen kan helpen wanneer je onzeker bent over je lichaam. Je hebt niks te verbergen, wees trots op je lichaam. Begin met naaktlopen wanneer je alleen thuis bent, voelt dit goed? Doe het dan in het bijzijn van je partner.

Accepteer jezelf

Vind je dat je iets te dik bent? Zou je wel grotere borsten willen hebben? Verban deze gedachten uit je hoofd en accepteer jezelf hoe je bent. Niemand is perfect!

Vertrouwen

Wanneer je je partner vertrouwt, is je lichaam meer ontspannen en ben je minder onzeker. Het vrijen zal ook fijner aanvoelen!

Sporten

Wanneer je veel sport, zit je lekker in je vel en ben je minder onzeker. Ook kan dit er voor zorgen dat je van die overtollige kilootjes afkomt. Win-win dus!

Oefening baart kunst

Wanneer je weinig seks hebt, is het lastig om van je onzekerheid af te komen. Hoe vaker je seks hebt hoe zekerder je wordt!

Scheer je schaamhaar

Niet iedereen is fan van een gladgeschoren geslachtsdeel, maar als het kaal is daar beneden ziet het er verzorgd en sexy uit. Dit kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!