Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Sporten in stijl

Camille
2 min read

Inmiddels zijn we alweer februari en zijn de goede voorneemweken voorbij. Velen van ons hadden waarschijnlijk het goede voornemen om meer te gaan sporten.
Maar of je nu loopt, aan yoga doet, fietst, danst, wandelt of naar de fitness gaat, stijlvol sporten blijft het leukst. Mooie sportkleding geeft je extra motivatie en haalt ook nog het beste in je naar boven!

Yoga

Yoga is iets wat gemakkelijk thuis of op de sportschool gedaan kan worden. Dé musthave voor yoga is de yogabroek, een strakke legging waarbij je alle bewegingsvrijheid behoudt, en niet in gaat zweten. Het is niet alleen een zeer stijlvolle keus, maar ook heel functioneel! Laat al die lastige poses maar komen, je ziet er in ieder geval stijlvol uit.

Hardlopen

Hardlopen is één van onze favoriete bezigheden. Het kan overal gedaan worden, is enorm gezond en ook nog eens leuk. Hiervoor heb je enkel twee belangrijke zaken nodig. Ten eerste de hardloopschoenen, deze zijn zeer belangrijk en beschermen je tevens voor blessures. Ademende sportschoenen met een geprofileerde antislipzool creëren een perfecte demping. En de kerven in de zool zorgen voor meer flexibiliteit. Daarnaast heb je ook een lichte shirt nodig. Er bestaan verschillende hardloopshirts met een optimale vochtigheidsregeling, zodat er geen zweetplekken te zien zijn tijdens het sporten.

Dansen

Dansen, zumba of andere cardio sport op muziek zijn een enorm leuke bezigheid waarbij de nodige calorieën verbrand worden. Net als bij Yoga, is de bewegingsvrijheid bij dit soort sporten enorm belangrijk. Lange broeken zijn hier minder aan te raden vanwege de snelle bewegingen. Kies voor een kortere broek en een strak shirt. Deze combinatie zal niet alleen erg functioneel blijken, ze zal je ook goed staan!

Stijlvolle sportkledij kan juist motiverend werken. Als je leuke sportkledij draagt, voel je je beter in je vel, ben je zelfzeker en ga je automatisch liever sporten.

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…