Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Van deze dingen wist je niet dat je ze in je koelkast kunt bewaren

Anja
2 min read

De gemiddelde koelkast is gevuld met vlees, groenten, zuivel, noem maar op. Kortom producten die langer houdbaar zijn als je ze koud houdt, meestal zijn dit verse producten. Er zijn echter ook producten die je waarschijnlijk gewoon ergens in de kast hebt staan terwijl deze beslist ook in de koelkast thuishoren. Wij hebben voor jullie een lijst gemaakt van producten waarvan je waarschijnlijk niet wist dat je ze in de koelkast moest bewaren.

Nuva ring

Dit is een voorbehoedsmiddel voor vrouwen in, je raadt het al, de vorm van een ring. Deze ring bevat hormonen die een zwangerschap tegengaan. Om deze hormonen actief te houden is het beter als je ze in de koelkast bewaart

Oogcrème

Stop je oogcrème altijd in de koelkast. Wanneer de oog crème koud is zorgt het voor een betere bloedcirculatie en bovendien voelt het lekker verfrissend aan!

Gezichtsmasker

Een paar heerlijke gezichtsmaskers gekocht? Bewaar deze dan in de koelkast. Dit zorgt voor een extra hydraterend effect en heeft een kalmerende werking op je huid.

Lipstick

Het is niet wetenschappelijk bewezen dat het beter is om je lipstick in de koelkast te bewaren. Wat wel vaststaat, is dat warmte niet goed is voor je lipstick. Heb jij je lipstick in een warme handtas laten zitten? Leg hem dan in de koelkast en misschien kan je hem nog redden.

Kussensloop

Heb jij ook zo’n hekel aan die ellendig warme zomerse nachten? Leg je kussensloop dan een uurtje of twee in de koelkast, of zelfs in de vriezer, voor het slapen gaan.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…