Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Waarom elke vrouw deze mini beauty-beautyproductjes in haar handtas moet hebben

Anja
2 min read

Je kunt nooit voorbereid genoeg zijn. Je weet immers maar nooit of je de liefde van je leven gaat tegenkomen, of een geweldige baan aangeboden krijgt! Helaas past je beauty-assortiment niet in je handtas (of je moet een kolossale handtas hebben). Er zijn ook mini’s! Welke zijn onmisbaar?

Praktisch

Rennen voor de bus, je afspraak of les? Dat was vast zweten. Er zijn erg veel mini-deodorant varianten beschikbaar, dus de keuze is reuze! Kies echter eens voor een roller. Met een roller doe je langer en heb je minder nodig. Dat je geen onhandig grote deodorant in je handtas te bewaren, is ook een fijn pluspunt! Verder is verzorgende handcrème een noodzaak. In het openbaar kunnen je handen vies en droog worden. Een mini-handcrème zorgt dat je altijd zijdezachte handen hebt. Verder is een haarborstel onmisbaar; je haar krijgt de hele dag flink wat te verduren. Je kunt bij de drogisterij een reisborstel kopen. Die kun je makkelijk inklappen. Tot slot een nagelvijltje, die hoeven we niet uit te leggen, toch?

Cosmetica

De cosmetische kant is ook van sleutelbelang. In je handtas is je ruimte beperkt. Moet je dan compromissen stellen? Niet nodig. Een lippenstift is een praktisch formaat. Je mascara kan echter een lomp formaat zijn, dus kies daar een mini voor. Koop hiernaast een mini poederdoosje met een ingebouwde spiegel. Verder is parfum onmisbaar; in sommige situaties kan je dat net dat stukje zelfvertrouwen geven. Gebruik hiervoor echter geen dure, grote fles. Die kun je beter voor thuis bewaren. Je kunt bij redelijk wat parfumeriezaken zelf kleine flesjes parfum kopen. Veelal zijn die gemaakt van plastic, dus naast dat je ruimte bespaart, heb je ook geen risico op glas in je tas.

Zo heb je met weinig ruimte toch ruim voldoende make-up tot je beschikking!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…