Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 redenen waarom een West-Vlaming het perfecte lief is!

Bram
5 min read

1. Een West-Vlaming wil hard werken

Een West-Vlaming is niet alleen een geweldige mens, maar ook perfecte lief omdat hij enorm hard wil werken. Hij zal geen moment stilzitten en voortdurend op zoek zijn naar verbeterpunten. Deze eigenschap zal een West-Vlaming niet alleen gebruiken om hogerop te komen in het leven, maar eveneens om de relatie met jou beter te maken. Overal ziet een West-Vlaming wel punten die aangepakt en verbeterd kunnen worden, zeker als het jouw gelukkig maakt zal hij tot het uiterste gaan.

2. Een West-Vlaming is eerlijk

Een West-Vlaming staat bekend vanwege zijn kalmte en nuchterheid. Dus geen zweverige zaken, maar gewoon met beide benen op de grond zeggen waar het op staat. Helaas kan niet iedereen deze eerlijkheid van de West-Vlaming even goed waarderen. Voordeel is echter wel dat een West-Vlaming ook daadwerkelijk doet wat hij beloofd heeft.

3. Een West-Vlaming is trots op jou

Op het moment dat je lief een West-Vlaming is, dan zal hij enorm trots op je zijn. Ongeacht wat je ook presteert zul je geregeld weer met lieve bewoording duidelijk worden gemaakt hoe bijzonder geweldig hij je vindt. Deze trots spreekt je West-Vlaamse lief overigens ook uit naar anderen, zoals zijn familie en vrienden. Iedereen die het horen wil, mag weten hoe geweldig jij bent. Je bent immers zijn lief.

4. Een West-Vlaming is verrassend

Niet alleen als mens zal een West-Vlaming je weten te verrassen. Ook zeker als je lief kun je nog een heleboel grote- en kleine surprises verwachten. West-Vlamingen zijn namelijk erg goed in het bedenken van verrassingen voor iemand van wie ze erg veel houden. Op het moment dat je West-Vlaamse lief je graag ziet, dan zal hij dat zeker duidelijk maken met behulp van kleine- of grote gebaren.

5. Een West-Vlaming heeft humor

Een lief uit West-Vlaanderen betekent dat je een flinke dosis humor er gratis bij krijgt. West-Vlamingen hebben namelijk een heerlijk gevoel voor (droge) humor. Je zul je dan ook zeker niet snel vervelen als je samen bent met je lief. Hij zal je vast en zeker vermaken met talloze hilarische grappen en anekdotes. Uiteraard zul je zo nu en dan ook ten prooi vallen aan de humor van je West-Vlaamse lief. Zijn grappen zullen echter nooit bedoeld zijn om je te kwetsen dat is één ding dat zeker is.

6. Een West-Vlaming praat met een prachtig accent

Op het moment dat je zelf ook West-Vlaming bent, dan kun je samen met je lief in de rest van Vlaanderen praten zonder dat anderen jullie begrijpen. In bepaalde gevallen zal dit absoluut van pas komen. Indien je echter zelf geen West-Vlaming bent dan kun je echter wel een heleboel bijleren over de manier van praten in dit deel van ons land. Bovendien is niets leuker dan genieten van het sappige accent dat in West-Vlaanderen wordt gebruikt. Door dit prachtige accent ben je immers juist verliefd geworden.

7. Een West-Vlaming is erg sociaal

Een West-Vlaming als lief betekent dat je een vreselijk sociale persoon aan je zijde hebt staan. Hij zal zonder problemen met een onbekende een praatje aanknopen. Hierbij maakt geen enkel verschil of de ander hem nu wel of niet begrijpt. Je West-Vlaamse lief zal er dan ook geen enkel probleem mee hebben om langs te gaan bij je ouders of een avondje met je vrienden op stap te gaan.

8. Een West-Vlaming past zich eenvoudig aan

Een andere positieve eigenschap van een lief uit West-Vlaanderen is dat hij zich erg goed aan weet te passen aan de meest uiteenlopende omstandigheden. Je lief zal zich dan ook overal direct aanpassen en volledig opgaan in de lokale gewoontes. Erg handig als je hem een keertje mee wilt nemen naar familie of vrienden aan de andere kant van ons land. Iedereen lijkt het dan ook al snel met een West-Vlaming te kunnen vinden.

9. Een West-Vlaming kan heerlijk koken

West-Vlamingen houden van lekker eten, zoals de overbekende tatjespap. De kans dat je lief dus een keukenprins is, is dan ook erg groot. Hij zal dan al zijn kookkunsten voor de dag halen om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Ook de liefde van de vrouw gaat immers door de maag.

10. Een West-Vlaming heeft een gouden hart

Het hart van je West-Vlaamse lief is gemaakt van puur goed. Dit zal hij je maar al te graag laten merken door alles te doen om jou maar gelukkig te zien. Hij kan daar behoorlijk ver in gaan en zichzelf soms zelfs een beetje wegcijferen. Voor hem is het enige dat telt jullie geluk samen. Met een lief uit West-Vlaanderen heb je het dan ook altijd enorm getroffen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…