Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

11 Dingen die enkel de meest fantastische girlfriends doen

Bram
5 min read

1. Je tijd voor jezelf gunnen

Een fantastische vriendin zal begrijpen dat je zo nu en dan tijd voor jezelf nodig hebt. Je kunt dan even geen aandacht aan haar geven. Dit is niet erg want ze gunt je de bank en televisie voor jou alleen als je naar een voetbalwedstrijd van je favoriete club wilt kijken. Maar ook als je een keer met vrienden af wilt spreken, maakt ze daar geen enkel probleem van.

2. Je vriendin is niet overdreven jaloers

Van een fantastische vriendin hoef je geen overdreven jaloerse reactie te verwachten. Dit is zelfs niet het geval op het moment dat je een afspraakje hebt met vriendinnen. Ze zal zelfs haar uiterste best doen om aansluiting te vinden bij jouw vriendenkring. Wanneer ze een knappe dame ziet passeren dan zal zij je daar zelfs op wijzen.

3. Ze heeft je honderd procent vertrouwen

Met wie je ook omgaat, of afspreekt, je fantastische vriendin zal je altijd volledig vertrouwen.

Ze weet immers dat je haar nooit zult bedriegen. Je verdient het gewoon om alle vertrouwen te krijgen. Ze heeft dan ook geen enkele reden om wantrouwend of achterdochtig te zijn.

4. Samen beslissingen nemen

Een fantastische vriendin zal het maken van een beslissing nooit alleen aan jou overlaten. Hoe groot of klein een beslissing ook is, jullie maken de beslissing altijd samen. De beslissingen worden bovendien zo genomen dat jullie je er beide in kunnen vinden. Haar eigen wil doordrijven, is dan ook niet voor je vriendin. Zij is immers zo fantastisch.

5. Je vriendin houdt van jou verrassen

Hoewel ze zelf ook graag wordt verrast, hoeft niet altijd alles van jou te komen. Zo nu en dan staat je dan ook een verrassing te wachten. Zo kan je fantastische vriendin bijvoorbeeld geregeld hebben dat jullie gezellig uit gaan eten. Bij haar ouders wel te verstaan want het geld dat ze hier eigenlijk voor opzij had gelegd, heeft ze uitgegeven aan dat leuke kleedje. Nu was het immers in de uitverkoop en kon ze het echt niet langer laten hangen. Alleen voor jou wil ze er immers altijd op en top uitzien.

6. Flauwe grappen

Je vriendin zal altijd om je grappen lachen. Zelfs als ze er zelfs de dupe van is geworden of als je grappen erg flauw zijn. Er zal zelfs een lach op haar gezicht verschijnen als je een mop vertelt die ze eigenlijk niet helemaal begrijpt. Wat is ze toch een fantastische vriendin!

7. Steun en toeverlaat

Zowel in goede als in slechte tijden zal je fantastische vriend je blijven steunen. Wat je ook doet je vriendin zal achter je blijven staan. Ook al maak je fout op fout dat maakt haar helemaal niets uit. Ze zal je door dik en dun blijven steunen.

8. Je bent haar trots

Voor je vriendin telt er maar één persoon en dat ben jij. Op jou is ze namelijk altijd trots. Ze zal dan ook trots over je daden opscheppen tegenover familie en vrienden. Alles wat je hebt weten te bereiken zal je vriendin dan ook geweldig vinden. In haar ogen kun je gewoon niets fout doen.

9. Haar eigen leven

Hoe fantastisch je vriendin ook is, ze heeft ook nog een eigen leven. Dit betekent dat ze zo nu en dan met vriendinnen of haar moeder op stap wil. Ze is niet helemaal van jou afhankelijk. Uiteraard is het wel prettig als je haar, en haar vriendinnen, wegbrengt en ophaalt als de dames een avondje naar de film gaan.

10. Ze houdt van je

Je vriendin is zo fantastisch omdat ze erg veel van je houdt. Dit zegt ze niet alleen, maar laat dit ook regelmatig zien. Op social media bijvoorbeeld plaatst ze regelmatig romantische plaatjes en teksten waarin jij wordt getagt. Ook zal ze je zeker vertellen hoeveel ze van je houdt als je in gezelschap van je vrienden of een knappe vriendin bent.

11. Bemoederen

Je vriendin wil graag erg goed voor je zorgen. Ze is zo fantastisch dat ze, als je je niet lekker voelt, een kopje kruidenthee voor je maakt. Bovendien zal ze ook je moeder direct op de hoogte stellen van je ziek zijn. Samen met haar zal de zorg voor jou immers vast nog beter gaan. Je gaat je dan ook meestal snel weer beter voelen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…