Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

11 dingen die je nog niet wist over boys…

Olivier
3 min read

… maar die je wel heel goed van pas kunnen komen! Want zeg nou zelf: het is toch heel fijn om te weten dat boys meestal liever bellen dan appen? Zoek zijn telefoonnummer alvast maar op en check ondertussen de rest van de weetjes! 

#1. Hier is serieus onderzoek naar gedaan: behaarde boys zijn slimmer dan de gladjakkers! Dus dat jouw lover voorzien is van een tapijtje op zijn borstkas is alleen maar goed nieuws.

#2. Wil je zijn aandacht trekken, zorg dan dat je beweegt en niet ergens stil blijft zitten. Mannen zijn nou eenmaal jagers en willen moeite doen voor hun prooi!

#3. Dat je hem ‘jouw lekkere stroopwafeltje’ noemt als jullie samen zijn is één ding. Maar gebruik jullie koosnaampjes absoluut niet in het bijzijn van zijn vrienden, dat wordt geheid ruzie.

#4. Heb je je nummer gegeven aan een leuke boy en zit je na drie dagen nog steeds naar je telefoon te staren? Helaas, dan is de kans groot dat hij helemaal niet meer belt en hij je gewoonweg niet leuk genoeg vindt.

#5. Een populaire versiertruc onder de boys is om hun beste vriend op het meisje dat ze leuk vinden af te sturen, hem vervelend tegen haar laten doen en er vervolgens als een soort redder in nood tussen te springen.

#6. Het is geen fabel; de liefde van de man gaat écht door de maag. Dus verras hem met een zelfgekookte maaltijd en hij is als was in je handen.

#7. Zo’n tien procent van de boys heeft spijt van zijn eerste keer en vindt dat hij te snel met iemand seks heeft gehad. Jongens deden het dan waarschijnlijk vooral omdat vrienden het al hadden gedaan en om erbij te horen.

#8. Als er vanaf de andere kant van de kantine een jongen naar je glimlacht, dan is dat een goed teken. Het kan alleen zijn dat hij je daarna niet meer aankijkt, boys worden namelijk snel verlegen (ook al zullen ze dat niet toegeven). 

#9. Elke boy heeft een nerdy hobby. Sommigen sparen stripboeken, anderen zijn gek van modelvliegtuigjes in elkaar zetten. Niks aan doen, jij hebt vast ook je vreemde kanten!

#10. Een orgasme duurt bij de heren slechts 6 seconden. Slechts ja, want bij meiden duurt een hoogtepunt gemiddeld 23 seconden!

#11. In het begin van een relatie vinden de boys het veel relaxter om te bellen dan te appen. Dus wees niet bang, gewoon de groene knop indrukken in plaats van je toetsenbord uit te schuiven.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…