Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

15 tips om hem nog liever te zien

Bram
5 min read

Vijftien handige en leuke tips om je vriendje nog liever te zien!

1.Redder in nood

Of het nu die enge spin is, of die gigantische muis, hij zal je reddende engel zijn. Mennen beschouwen het nu eenmaal vaak als hun taak om een vrouw van deze vreselijke monsters te redden. Voor jou maakt dat niet uit zolang hij je maar verlost van dat vreselijke monster waar je zo bang voor bent.

2.Afvalcoach

Op het moment dat je samen zit te eten, maar je ogen groter blijken te zijn dan je maag, dan zal hij je helpen met het leegeten van je bord. Dit is erg handig als je gewicht wilt verliezen. Bovendien waardeer je het enorm dat je het voedsel niet zomaar weg hoeft te gooien.

3.Privéchauffeur

Zelfs op kleine afstanden zal hij je weg willen brengen in zijn auto. Je hoeft dus niet door de regen te lopen om bij je vriendin een kopje thee te gaan drinken. En wanneer je weer naar huis toe wilt dan staat hij uiteraard weer met zijn bolide voor de deur.

4.Kledingadviseur

Op het moment dat je hem vraagt of je een te dikke kont hebt in deze broek dan zal hij je altijd verzekeren dat je er prima uitziet. Wat je ook aantrekt, alles lijkt je prima te staan vanaf het moment dat je hem hebt ontmoet. Je kunt dan ook zonder schaamte de deur uit na het horen van zijn oordeel over je outfit.

5.Grapjas

Indien je je dag niet hebt, en behoorlijk uit je hum bent, dan zullen zijn flauwe grapjes je zeker opbeuren. Zelfs als je met het verkeerde been uit bed bent gestapt, zal hij je weer aan het lachen maken. Hij is een grapjas die elke situatie vol humor kan beschouwen.

6.Spierbundel

Dat hij gespierd is steek hij niet onder stoelen of banken. Niet alleen op het strand, maar ook tijdens het verhuizen of het naar binnen sjouwen van boodschappen. Zelfs op het moment dat je je nieuwe schoenen niet door de modder wilt laten bevuilen zal je spierbundel zich van zijn beste kant laten zien.

7.Techneut

Hij zal altijd de volledige handleiding van je nieuwe smartphone doornemen. Vervolgens kun je rekenen op een uitgebreide en begrijpelijke uitleg van alle functies op je nieuwste aanwinst. Hij is een ware techneut die overal verstand van lijkt te hebben.

8.Topkok

Zijn kookkunst is werkelijk onovertroffen. Zijn gehaktballetjes zijn echt de lekkerste die je ooit hebt gegeten. Het enige dat je hoeft te doen tijdens zijn kookbeurt is gezellig aanschuiven met een wijntje in je hand.

9.Klusjesman

Hij weet niet alleen hoe een boormachine werkt, maar ook hoe je het beste een kastje in elkaar zet. Dankzij je eigen klusjesman ziet je interieur er dan ook altijd piekfijn uit. Ook in je tuin weet hij echter ook prima van wanten met zijn groene vingers.

10.kacheltje

's Nachts mag je zonder problemen je koude voeten tegen hem aanleggen. Keer op keer mag je weer van zijn warmte gebruikmaken, zelfs nadat je voor de vierde keer die nacht het bed instapt met ijskoude voeten hoor je hem niet zeuren. In de regel slaapt hij daar gewoon doorheen.

11.Wonderdokter

Op het ogenblik dat je je knie hebt bezeerd, zal hij er liefdevol een kusje op geven. Door deze geweldige actie van je eigen wonderdokter voel je je al snel weer beter. Dit zal nog sneller gaan als hij ook nog even een kopje thee voor je heeft gemaakt en je favoriete soap op heeft gezet.

12.Goede gesprekspartner

Hij is een uitstekende gesprekspartner die van alles wel wat af lijkt te weten. Vol interesse probeert hij mee te paraten over onderwerpen die je interesseren. Wanneer het over schoonheid of de inrichting van je huis gaat, zal hij soms wel wat meer interesse veinzen dan je graag zou willen.

13.Geen paniek

Hij zal steeds weer zijn subtiliteit gebruiken om je gerust te stellen als je in paniek raakt. Je nieuwe blouse is dan wel gesneuveld in de was, maar je ziet er in zijn ogen nog altijd beeldschoon uit. Bovendien kun je prima in de oude spijkerbroek en die slobbertrui op bezoek bij zijn oma.

14.Schattig

Hij is enorm schattig zeker op momenten dat hij lacht. Maar zeker ook als hij vertederd is of zegt dat hij ontzettend veel van je houdt. Maar op het ogenblik dat hij je ten huwelijk vraagt zal hij toch echt op zijn schattigst zijn.

15.Stoer en mannelijk

In tegenstelling tot de eerdere relaties die je hebt gehad is hij stoer en mannelijk. Geen van je exen mag zelfs in zijn schaduw staan. Niemand kan immers aan zijn persoonlijkheid en voorkomen tippen. Je begrijpt dan ook al te goed waarom zelfs je vriendinnen je benijden vanwege deze man.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…