Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 signalen die aantonen dat jullie seksleven wel een oppepper kan gebruiken

Anja
2 min read

Het kan voorkomen dat jullie als partners in een fase belanden waarin de seks een stuk minder is als voorheen. Dit kan verscheidene redenen hebben. Zitten jullie bijvoorbeeld te veel in een bepaalde routine? Heeft één van jullie een nieuwe drukke, stressvolle baan? Of een andere vergelijkbare reden. Maak je niet druk, er zijn genoeg manieren om je seksleven een boost te geven. Denk jij dat jullie seksleven wel een boost kan gebruiken? Hieronder 4 signalen die aangeven dat jullie seksleven wel een oppepper kan gebruiken.

1. Er wordt niet gepraat

Niet communiceren. Hoe moeten jullie nu van elkaar weten wat jullie juist wél of juist niet lekker vinden?

2. Geen voorspel meer

Jullie gaan gelijk voor de daad en doen niet meer aan voor- en naspel. Breng hier verandering in! Er is niets mis met een beetje opwarming, het maakt de ervaring alleen maar beter.

3. Routine

Doen jullie altijd hetzelfde standje? Vrijen jullie altijd op dezelfde plaats rond hetzelfde tijdstip? Het is belangrijk dat jullie nieuwe dingen proberen om jullie seksleven spannend te houden.

4. Geen rekening met elkaar houden

Jullie houden geen rekening met elkaar tussen de lakens. Zodra hij klaargekomen is, is het feestje afgelopen en dat geldt andersom ook natuurlijk.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…