Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 manieren om de seks meteen spannender te maken

Anja
2 min read

Zeker als je al langer dezelfde bedpartner hebt, bijvoorbeeld omdat je lang een relatie hebt met elkaar, is de kans groot dat de activiteiten onder de lakens meer op routine beginnen te lijken en je elkaar minder vaak verrast. Wil je jouw seksleven spannender maken? Lees dan in dit artikel hoe je dit kunt doen op vier verschillende manieren.

1: zorg voor afwisseling

Ben je de routine van jouw seksleven een beetje zat? Zorg dan voor voldoende afwisseling. Als je vorige keer het ene standje hebt geprobeerd, doe je dit standje de keer erna expres niet. Door steeds af te wisselen, voorkom je dat de seks een routineactiviteit wordt waarbij je precies wat je wanneer kunt verwachten.

2: koop sexy lingerie

Spannende seks begint niet als je al naakt bent, maar begint ook al als je een deel van je kleding nog aan hebt. Verras je partner met sexy lingerie en je maakt de seks meteen spannender.

3: deel je fantasieën met elkaar

Door fantasieën met elkaar te delen, weet je precies wat hij fijn vindt en weet hij hoe hij jou kan bekoren. Je hoeft niet iets met zijn fantasie te doen als je hier niets voor voelt (wil hij een trio en wil jij dit niet, dan hoeft dit natuurlijk niet!), maar je weet in ieder geval wel waar hij warm van wordt. Door elkaar beter te leren kennen, wordt de seks alleen maar beter.

4: doe het eens op een andere plek

Niet iedereen durf het, maar je kunt jouw seksleven ook spannender maken door het eens op een andere plek te doen. Dit hoeft helemaal niet buitenshuis te zijn, maar kan ook gewoon in een andere ruimte in huis zijn. In de keuken, onder de douche, in de gang, alles is mogelijk! Verras jezelf en hem door hem te verleiden op een andere plek in huis en jouw seksleven wordt vanzelf spannender.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…