Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 plaatsen die je absoluut op je seksbucketlist moet zetten

Anja
2 min read

Zit jij inmiddels in een lange relatie en is de fun en spanning er op het gebied van seks een beetje af? Wordt het een beetje saai? Of misschien ben jij gewoon iemand die graag experimenteert. Je kunt je seksleven interessanter maken door verschillende standjes te proberen maar je kunt ook vrijen op ‘spannende’ plekken om je seksleven een oppepper te geven. Wij hebben 5 plekken voor jullie op een rijtje gezet die je absoluut op je ‘seksbucketlist’ moet zetten.

In de auto

Parkeer de auto op een verlaten parkeerplaats, zet wat muziek op en ‘het feest’ kan beginnen. Het is extra opwindend omdat jullie samen in een kleine ruimte ‘opgesloten’ zijn. Ook is het spannend omdat jullie het gevoel hebben elk moment betrapt te kunnen worden.

In de natuur

Jullie lijken met zijn tweetjes alleen op de wereld. Het perfecte moment voor een stomende vrijpartij en achteraf kunnen jullie samen genieten van de prachtige sterrenhemel.

Op het strand

Niets zo romantisch als lekker vrijen op het strand terwijl de zon ondergaat en jullie het geluid van de golven op de achtergrond horen. Ook kunnen jullie achteraf heerlijk samen de verkoeling opzoeken in de zee.

In bad

Seks in bad is een hele ervaring, door de warmte van het water zijn jullie lichamen ontspannen en klaar voor een sensuele vrijpartij. Gebruik wel badolie in plaats van badschuim, badschuim kan namelijk irritatie veroorzaken bij de vagina.

Op het toilet

Samen op een huisfeestje? Of een gezellig avondje op café met vrienden? Als jullie de spanning voelen stijgen, zoek dan het toilet op. Maak echter niet te veel lawaai, want jullie willen natuurlijk niet betrapt worden.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…