Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De trucjes voor een beter orgasme

Anja
2 min read

Het is algemeen bekend, de meeste vrouwen hebben meer moeite om een orgasme te krijgen dan de mannen. Sommige vrouwen hebben ook niet zo’n behoefte om altijd klaar te komen, maar af en toe kan het toch heel fijn zijn. Hieronder 5 trucjes voor een beter orgasme!

1. Bied hulp

Als zijn skills niet zo goed zijn, wees dan niet bang om hem te ‘leiden’. Pak zijn hand en leg hem op de jouwe. Laat hem vervolgens zien welke bewegingen jij fijn vindt. Hij wil ook het liefst dat jij een lekker orgasme krijgt, dus hij vindt het niet erg als je hem een beetje op weg helpt.

2. Fantaseer

Ben je niet in de stemming? Fantaseer dan over een aantrekkelijke celebrity of speel een spannend scenario in je hoofd af. Jij bent de enigste die dit ziet, dus je hoeft je niet te schamen.

3. Speel met jezelf

Wees niet bang om zelf je clitoris te stimuleren tijdens jullie vrijpartij. Je zult misschien denken dat dit raar is, maar hij vindt dit waarschijnlijk alleen maar opwindend!

4. Laat je niet afleiden

Zet je telefoon op stil, zorg dat de gordijnen dicht zijn en sluit alle deuren. Niets zo vervelend als gestoord worden tijdens een vrijpartij.

5. Neem een douche

Neem samen met je lief een hete douche om alvast in de stemming te komen. Zo kunnen jullie gelijk fris en fruitig het bed in duiken en hoef je je over hygiëne geen zorgen te maken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…