Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Op deze plaatsen in huis hebben we het liefste seks

Anja
2 min read

Seks in een bed is altijd aangenaam en leuk, maar soms mag het ook wat meer zijn. Er zijn ook heel wat andere populaire plaatsen waar koppels seks hebben. Herkennen jullie ze ook?

1. De keuken

De keukentafel. De plek waar het (pittige) eten wordt bereid. Geen slechte plek om seks te hebben, de middelen zijn er! De keukentafel werkt als een praktische plaatsvervanger voor het bed. In de keuken je partner verassen met passie – het is een geliefde methode.

2. De vloer

De vloer van je slaapkamer. Ach ja, waarom ook niet? Zo’n bed kan op den duur saai worden. Dan biedt de grond hele andere mogelijkheden. Het spannende aspect van de vloer voegt een sexy element toe.

3. De badkamer

De badkuip. Dat kan best moeilijk zijn, als je een bescheiden formaat bad hebt. Toch voegt het water en de warmte daarvan een verleidelijke stimulans toe. In een bad moet je creatief zijn. Je kunt je fantasie even goed laten werken. Je moet je benen ergens kwijt, dus waarom niet je lenigheid in de strijd gooien?

4. Het terras of balkon

Je balkon. Durf het maar eens. Het ‘zichtbare’ aspect maakt het spannend. Een balkon heeft genoeg ruimte. Als toegevoegd element kun je gebruik maken van kaarsjes en muziek.

5. De zetel

De zetel is een comfortabele plek; steun voor je rug, zacht materiaal en voldoende ruimte. De bank is een perfect middel voor multitasking. Jullie worden intiem terwijl je naar televisie kijkt, jullie beginnen intens te kussen en dan is het zeker niet nodig om jullie te verplaatsen naar het bed.

6. Sky is the limit

Misschien weet jij na dit artikel nog wel veel meer plekken. Nog veel spannender. Er zijn mogelijkheden genoeg. Jullie huis heeft namelijk veel hoekjes en ruimtes! De tuin, de kelder of de bureau misschien? Your house is the limit!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…