Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 Standjes waar jongens van houden

Olivier
4 min read

Het onderwerp seks weet de gemoederen altijd goed bezig te houden. Het praten hierover kun je eindeloos doen, maar waar houden mannen nou eigenlijk van tijdens de daad? De keuze aan seksstandjes is groot en niet alle standjes zijn even bekend. Hieronder krijg je 5 standjes waarvan vast staat dat mannen hier van houden.

1. Ontspannen

Ook mannen houden wel eens van ontspannen tijdens de seks. Het eerste standje wat hier uitermate geschikt voor is, het cowgirl standje. De vrouw zit hierbij bovenop de man en heeft dan ook de controle. Hierbij hoef je als man niet heel veel meer te doen dan te genieten. Daarnaast krijg je nog eens een prachtig uitzicht op de borsten van de vrouw.

2. Tempo bepalen

Groot succes bij de mannen is het standje doggy-style. Hierbij zit de vrouw op haar knieën en staat of zit de man achter de vrouw. Je hebt niet alleen de billen van de vrouw binnen handbereik, je kunt als man ook nog eens zelf het tempo bepalen. Dat je elkaar niet in de ogen kunt kijken nemen de mannen dan ook graag voor lief.

3. Staand

Als derde standje waar mannen van houden is het standje waarbij beide partners rechtop staan. De man toont hierbij niet alleen zijn mannelijkheid, ook kun je de seks extra spannend en opwindend maken door van de ene naar de andere plaats te gaan. Het perfect standje om als man te domineren.

4. Diepe penetratie

Als vierde standje het standje waarbij diepe penetratie mogelijk is. Dit is bij veel standjes te bereiken door de vrouw haar benen op te laten trekken. Hierbij kan de man niet alleen dieper penetreren, ook de clitoris bij de vrouw wordt meer gestimuleerd.

5. Ouderwets

Ten slotte is daar dan het vijfde standje, missionaris. Ook mannen houden van dit aloude standje. Vooral omdat het comfortabel is en er veel intimiteit is tussen de man en de vrouw.

Overschat het niet… die eerste keer

Sommigen overschatten de eerste keer echt. Alsof het een super ervaring zal worden. Echter zal je nog iets te weinig ervaring hebben, waardoor het misschien wat klungeling overkomt. Maar dat maakt niet uit. Gaandeweg doen jullie meer ervaring op, en worden julle meesters/meesteressen in bed!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…