Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 seksprobleempjes die je herkent als je kinderen hebt

Bram
2 min read

Sommige koppels zijn er heilig van overtuigd dat seks beter wordt als je kinderen hebt. Maar niemand kan ontkennen dat je kinderen soms vervelende seksprobleempjes kunnen veroorzaken.

1.Je moet leugentjes verzinnen

Je moet heel de tijd geloofwaardige leugentjes verzinnen als je kinderen vragen, “WAT DOEN JULLIE BOVEN?”.  Het is een constante uitdaging.

2.Je wordt te veel aangeraakt

Je kind heeft je de hele dag vastgeklampt en elke centimeter van je lichaam vol gekwijld. En nu wilt iemand anders je aanraken? Nee, dank u.

3.Je hebt ethische dillema’s

Er werd je verteld dat je baby die naast je slaapt zich niets zal herinneren van je orgasme. Maar soms kijk je in die nieuwsgierige oogjes en begin je er toch aan te twijfelen.

4.Je bent de hele tijd aan het opvoeden

Als je eindelijk tijd hebt voor een spannend avontuurtje sluip je samen naar de badkamer. Maar daar worden je plannen al snel gedwarsboomd door een gewelddadige schreeuwerige ruzie.

5.Je seksspeeltjes zijn niet veilig

Je dochter is aan het huilen omdat ze wil spelen met dat geheime vibrerende speeltje in je schuif. Ze heeft het zelf gevonden en het is onweerstaanbaar roze.

6.Je koopt je kinderen om

Je zou alles doen voor een uurtje tijd met je partner. Dat ijsje en een andere aflevering van Spong Bob bijvoorbeeld. Nadien voel je je altijd schuldig…maar het heeft toch gewerkt. En nu voel je je zelfs nog schuldiger.

7.Een avondje plannen wordt moeilijker

Jij en je partner slokken het avondmaal snel naar binnen, dan is er even tijd voor seks om daarna vlug de kinderen te gaan ophalen.

8.Je bent omgeven met de verkeerde soort speelgoed

Er is niets dat zo snel de sensuele sfeer kan verknallen als een piepend kinderspeeltje onder het zetelkussen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…