Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 zaken die je moet weten voor je trouwt!

Bram
3 min read

Je trouwdag moet de mooiste dag van je leven zijn, maar is vaak ook heel stressvol. Wij geven je dan ook 8 tips die je best krijgt voor je trouwt.

Zorg voor een goede bodem

Door alle stress die je hebt voordat de grote dag begint heb je helemaal geen trek in een goed ontbijt. Sein van te voren iemand in die er voor zorgt dat je toch een goede bodem legt en ’s ochtends iets eet. Zo voorkom je niet alleen dat je op hét moment niet flauw valt, denk ook eens aan dat eerste glas champagne.

De jurk

Om in de ochtend het grootste moment van stress iets te verlichten is hier de tweede tip. Pas een paar dagen van te voren je trouwjurk nog eens. Je kunt er beter dan achter komen hoe die rits precies werkt, dan dat je op de dag zelf met drie man aan die jurk hangt.

De ring

Die ring heb je zelf natuurlijk niet bij, maar hij moet die dag wel een keer om je vinger. Om dit niet al te stroef te laten verlopen, kun je het beste van te voren even wat lotion op je handen aanbrengen. Sta je in ieder geval niet te klungelen als die ring om moet.

Smartphone

Normaal zit je natuurlijk constant op je telefoon te kijken. Op je bruiloft staat dit niet heel erg netjes en geïnteresseerd. Zorg er dan ook voor dat iemand anders je telefoon meeneemt die dag. Dan weet je ook zeker dat je hem door alle stress niet ergens laat slingeren.

Schoenenparade

Leuk hoor, die torenhoge hakken waarin je je super vrouwelijk voelt voor onder je jurk. Maar natuurlijk niet van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Zorg dan ook voor een extra paar schoenen. Bijvoorbeeld voordat je in je jurk gehesen wordt een paar comfortabele schoenen, want je moet nog zo lang. Ook zijn die hoge hakken niet heel erg geschikt voor de openingsdans.

Loslaten

Op zo’n hectische dag kan je niet alles onder controle houden. Hierbij tip zes, laat sommige dingen ook los en probeer niet alles krampachtig te controleren. Geniet vooral.

Groepsfoto

Wijs vooraf iemand aan die mensen bij elkaar roept voor de groepsfoto’s. Plan dit ook op een moment dat iedereen op één plaats is. Zo verloopt dit veel soepeler, zodat je niet uren kwijt bent aan een paar foto’s.

Honeymoon

Ten slotte tip acht. Van te voren heb je natuurlijk de perfecte locatie uitgezocht voor jullie honeymoon. Denk er hierbij wel van te voren even aan dat je die vakantie niet gelijk achter je bruiloft plant. Het is beter om eerst even een rustdag daartussen te plannen. Dan kan je daarna uitgerust op vakantie en echt van elkaar genieten.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…