Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

9 zaken die iemand met een lange relatie je nooit zal vertellen

Bram
5 min read

1. Doe mij maar een onenightstand

Iemand die al langer tijd een relatie heeft, zit in de regel niet te wachten op een avontuurtje. Door te vertellen hoe leuk en spannend onenightstands kan zijn, zul je dan ook al snel vol afgrijzend worden aangestaard. Waarom zou je een nachtje seks willen, hebben met een onbekende als je de liefde van je leven al bent tegengekomen. Binnen de relatie die je hebt weet je immers maar al te goed wat je van elkaar kunt verwachten. Je zit er dan ook niet op te wachten als je vriendin tijdens een avondje stappen zich zo flirterig gedraagt dat er voortdurend geïnteresseerde mannen om je heen hangen.

2. Ik heb een hekel aan knuffelen

Als je een lange relatie hebt dan neemt de frequentie van de vrijpartijen met je partner geleidelijk af. Daar staat echter wel tegenover dat je meer en meer genoegen gaat scheppen in het knuffelen. Samen op de bank, of in bed, alleen maar knuffelen is bovendien niet zo vermoeiend als seks met alles erop en eraan. Knuffelen is heerlijk en kan overal en altijd. Zelfs als er kinderen in het spel zijn hoef je je niet in te houden als je je partner een knuffel wilt geven. Om samen echter seks te kunnen hebben, is het vaak beter als je kroost in dromenland is, of beter nog uitlogeren is gestuurd naar opa en oma.

3. Ja, ik kom graag op je Single Ladies-feestje

Uiteraard wil je je vriendin niet teleurstellen als zij voor de zoveelste keer een zogenaamde Single Ladies-feestje op touw heeft gezet. Maar toch mag ze zeker niet vergeten dat je een lief hebt. Je zult je dus niet meer gedragen als een vrouw die dringend naar een lover smacht. Je hebt immers de liefde van je leven al gevonden. Een belangrijk deel van je leven is dan ook alleen aan hem besteed.

4. Ik ben saai

Wanneer je een lange relatie hebt dan heb je je grote liefde waarschijnlijk al gevonden. Je interesse in andere mannen is dan wel verdwenen, maar dit wil niet direct zeggen dat je ook saai bent. Je kunt immers nog best gezellig zijn tijdens een avondje stappen. Het enige dat je zo nu en dan even wilt doen is je smartphone checken op berichten van je lief. Ook zul je niet snel meer te vinden zijn in de armen van één of andere knappe kerel die je voorheen zo om je vinger zou weten te winden.

5. Ik heb de ware nog niet gevonden

Voor iemand die in een langere relatie zit, is een huwelijk niet altijd vanzelfsprekend. Dit wil overigens niet zeggen dat de ware Jacob zich nog niet aan heeft gediend. Soms is iemand gewoon nog niet klaar voor een huwelijk. Bovendien gaat het een ander niet aan of, en zo ja wanneer, iemand klaar is voor een trouwerij. Een huwelijk aangaan is namelijk niet iets dat je in een opwelling doet.

6. Het is vreselijk om steeds tegen dezelfde persoon aan te kruipen

Elke avond tegen dezelfde persoon aankruipen, hoeft helemaal niet vervelend of saai te zijn. Zeker wanneer je in een langere relatie zit, kan dit zelfs erg vertrouwd en veilig aanvoelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat iemand van je zal denken. Je partner kent je namelijk door en door. Je onvolkomenheden zullen dan ook niet voor een schrikreactie zorgen omdat je partner je lief heeft zoals je bent. Ongegeneerd tegen hem aan gaan liggen is dan ook het meest fantastisch dat je je kunt bedenken.

7. Ik hoef met niemand rekening te houden

In een (langere) relatie zitten, betekent dat je reken houdt met je lief, en hij met jou uiteraard. Doordat je je goed voelt bij elkaar heb je niet langer de behoefte om jezelf verder te ontdekken zonder met iemand rekening te hoeven houden. Die speciale datingapps zijn dan ook niets meer voor jou omdat je geen belangstelling meer hebt voor de mening van andere mannen als het je uiterlijk aangaat. Ook zonder dit soort apps weet je uitstekend wat het is om plezier te hebben, weliswaar niet met een wildvreemde maar met je grote liefde aan je zijde.

8. Ik mis het spannende afspraakjes

Zodra je je prins op het witte paard hebt gevonden dan hoef je je geen zorgen meer te maken over mislukte afspraakjes en een blauwtje lopen. De persoon die je leuk vindt heb je gevonden. Door het aangaan van de relatie, maar zeker ook door de duur ervan, ben je alsmaar zekerder geworden van jullie liefde. Als je lief je niet leuk had gevonden waren jullie immers nooit zo lang samen geweest. De spanning en de stress van het daten, kan je dan ook gestolen worden.

9. Seks wordt een sleur

Zelfs als je al een geruime tijd in een relatie zit, wil dit nog niet zeggen dat je seksleven een sleur wordt. Als het goed is, zul je elkaar immers steeds beter leren kennen en meer en meer gaan vertrouwen. Op die manier gaan er dus ook steeds weer nieuwe deuren open op seksgebied. In een langere relatie kun je dan ook prima nieuwe dingen ontdekken en uitproberen met als belangrijk voordeel dat je je partner volledig kunt vertrouwen. Een lange relatie zal dan ook absoluut niet hoeven betekenen dat je je fantasie en verlangens aan de wilgen zou moeten hangen.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…