Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze seksleugentjes heeft iedereen wel eens verteld

Anja
3 min read

Seksleugentjes, we vertellen ze allemaal wel eens. Om de sfeer niet te bederven of om ons beter voor te doen. Een leugentje om bestwil is niet zo erg, pas alleen wel op dat je geen dingen vertelt waarmee je later in de problemen kunt komen. Als je tijdens een eerste keer iets vertelt en je krijgt een langdurige relatie met deze persoon dan kan zo’n leugen misschien tussen jullie in komen te staan.

De eerste keer en hoe vaak daarna

Veel mensen hebben moeite om over hun eerste keer te vertellen. Ze maken het verhaal daarom graag wat mooier dan het was. Een eerste keer die volledig mislukte, is iets minder leuk om te vertellen dan een verhaal over hoe fantastisch het was.

Nog iets waar mensen over durven liegen, is het aantal bedpartners. Zijn het er wat te veel dan wordt het aantal naar beneden bijgesteld, zijn het er minder dan van de nieuwe partner dan worden er een paar bij verzonnen onder het motto “daar komt hij toch niet achter”.

Bescherming

Heb je voor het eerst seks met je nieuwe vriend of vriendin, wees dan voorzichtig met onbeschermd vrijen. Ook als je partner zegt het met anderen altijd veilig te hebben gedaan en dat er dus niets aan de hand kan zijn. Want als hij of zij het met jou onbeschermd wil doen, is de kans aanwezig dat dit tegen eerdere partners ook is gezegd.

Onprettige standjes

Sommigen begaan de fout om bepaalde standjes te doen terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet willen. Een leugentje om bestwil om de sfeer niet te bederven is dan zo verteld. Maar als je één keer zegt dat je pijpen heerlijk vindt om te doen, ga er dan van uit dat je partner het een volgende keer weer wil, terwijl jij kokhalzend probeert er nog wat van te maken. Zeg dan liever gewoon dat je het niet prettig vindt. Als hij echt van je houdt zal hij het accepteren.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…