Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Hier wordt hij jaloers van

Bram
2 min read

Af en toe kunnen mannen jaloers worden, dat is heel normaal. Als mannen jaloers zijn wil dat zeggen dat je niet willen verliezen. Wij zochten uit waar mannen jaloers van worden.

Je lacht met de grappen van andere mannen

Je vriend kan echt jaloers worden als je lacht met de grappen van andere mannen. Voor je het weet ben je in een ware comedy show verwikkeld. Je vriend en de andere mannen zullen zich uitsloven om je de beste grappen te vertellen.

Je krijgt veel aandacht van andere mannen en je geniet ervan

Als andere mannen je aandacht geven kan jij daar best van genieten. Vooral als het aantrekkelijke mannen tenminste. Toch is je vriend helemaal niet blij met die extra competitie. Hij weet ook wel dat je er zelf niet veel aan kan doen, maar hij zou het leuker vinden als al je aandacht naar hem zou gaan.

Als je in zwijm valt na het zien van je favoriete zanger

De reden waarom vele mannen aantrekkelijke sterren zoals Brad Pitt en Richard Gere haten? Jij die telkens begint te giechelen of te gillen als je hen ziet. Je zou van minder jaloers worden, niet?

Je flirt met andere mannen

Een beetje onschuldig flirten hoort bij het leven. Maar ook al blijft je vriend aan de buitenkant koel, vanbinnen is hij aan het koken.

Wanneer je vertelt over je ex

Als je vertelt over je ex kan je man erg onzeker worden. Hij kan zich afvragen of je ex misschien grappiger was. Of erger, misschien was hij beter in bed… En als mannen zich onzeker voelen dan worden ze jaloers.

Let op bij extreme jaloezie

Een gezonde dosis jaloezie is niet meer dan normaal. Je vriend houdt van je en wil je niet verliezen. Soms kan jaloezie echter uit de hand lopen. Heb je het gevoel dat je jezelf niet meer kan zijn en dat je volledig opgeëist wordt? Dan is het beslist tijd om eens samen te praten of hulp te zoeken.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…