Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Kinderachtige dingen die hij alleen bij jou zal doen

Anja
2 min read

Als je iemand goed kent, ga je je anders gedragen bij deze persoon. Zo voel je je minder snel ongemakkelijk, maar laat je ook gemakkelijker kanten van jezelf zien die je eigenlijk aan bijna niemand anders laat zien. Heb je al langer dezelfde partner, dan is de kans groot dat hij zich steeds meer op zijn gemak gaat voelen bij jou. Ben jij al langer met dezelfde man? Dan is de kans groot dat hij bij jou dingen doet en zegt die hij bij niemand anders zal doen en zeggen. Op deze pagina lees je welke drie kinderachtige dingen hij alleen bij jou zal doen.

#1: Praten met gekke stemmetjes

Als je al langer samen bent, kun je echt jezelf zijn. En ook al zijn we allemaal te oud om nog met gekke stemmetjes te praten en rare dingen te zeggen met deze hoge of juist extra lage stemmetjes: iedereen doet het wel eens. Bij zijn vrienden speelt hij ‘the cool guy’, maar bij jou durft hij best af en toe met gekke stemmetjes te praten en zijn kinderachtige zelf helemaal te laten gaan.

#2: Gekke bekken trekken

Naast het praten met gekke stemmetjes, kan je partner zich ook helemaal laten gaan in het trekken van gekke bekken. Vaak in combinatie met de gekke stemmetjes die hij wel eens gebruikt, waardoor het nog grappiger is om naar te kijken. Bij zijn vrienden zal hij dit niet zo snel doen en zijn collega’s zien hem al helemaal niet op deze manier, maar bij jou durft hij af en toe wel kinderachtig te zijn.

#3: Spelletjes van zijn jeugd spelen

Tegen je vrienden is het niet ‘cool’ om te zeggen dat je nog wel eens The Sims speelt als je je verveelt, maar hij vindt het niet erg als jij dit weet. Sterker nog, de kans is groot dat hij je vraagt om ook mee te spelen met The Sims of samen met hem een pretpark te maken met Roller Coaster Tycoon. Bij jou vindt hij niets gênant, maar durft hij gewoon zichzelf te zijn.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…