Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Change for Good: Sandra Bekkari lanceert gloednieuw online coachingprogramma (en zo werkt het!)

Nona Heremans
2 min read

1 januari, dat is de dag waarop we zowat ieder jaar ons leven proberen om te gooien en heel wat goede voornemens maken. Dit jaar kan je ze ook écht waarmaken, dankzij het gloednieuwe Change for Good- programma van Sandra Bekkari.

‘Change for Good is een uniek en exclusief programma dat iedereen kan begeleiden naar een nieuwe levensstijl’, zo legt Sandra het zelf uit. ‘Dit coachingplan zet de theorie uit mijn boeken echt om in de praktijk. Ik ben enorm blij dat ik hiermee nog meer mensen kan inspireren én motiveren om voorgoed te veranderen.’

In het programma motiveren Sandra en haar team je zeven weken lang om gezond te eten én te leven. Dat doen ze via nieuwsbrieven, dag- en weekschema’s, recepten, podcasts, video-berichten en persoonlijke challenges. Wie wil, kan ook een privésessie boeken met een van de Sana-coaches. Op de website volg je op de voet je eigen vooruitgang.

Sandra’s project start morgen, op 2 januari, maar je kan op ieder moment instappen. Inschrijven doe je via Changeforgood.be. Een uitgebreid interview met Sandra Bekkari over haar Sana-methode en twaalf overheerlijke ovenschotels vind je in de wintereditie van het Gezond- magazine dat sinds december in de winkels ligt.

Door Nona Heremans

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…