Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Mannen, dit zijn de gevaarlijkste standjes voor je penis

Bram
2 min read

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat sommige standjes gevaarlijker zijn dan andere. Een penisbreuk is even pijnlijk als het klinkt. Wees daarom extra voorzichtig bij deze 5 standjes!

1.De vrouw bovenop – Cowgirl

Als de vrouw bovenop zit kan haar schaambeen een nietsvermoedende penis breken. Volgens verschillende studies is dit de gevaarlijkste sekspositie voor mannen. Maar liefst de helft van alle penisfracturen gebeuren op deze manier. Dit seksuele standje prijkt dan ook, helemaal gerechtvaardigd, op de nummer 1 van het lijstje.

2.Doggy style

Dit standje is een van de favorieten bij vele koppels, toch wil het niet zeggen dat het helemaal veilig is. Doggystyle is verantwoordelijk voor 29% van alle penisfracturen. Als je niet voorzichtig bent kan het zelfs vaginale scheurtjes teweegbrengen. Gebruik voldoende glijmiddel en wees toch maar voorzichtig.

3.Reverse cowgirl

Bij de ‘reverse cowgirl’ zit de vrouw bovenaan en omgekeerd. Tijdens dit standje bestaat het gevaar dat ze per ongeluk op je penis gaat zitten…. auw! Vertel haar wanneer ze het een beetje rustiger aan moet doen, het zal je veel leed besparen.

4.Krachtige masturbatie

Deze seksuele handeling lijkt op het eerste zicht helemaal niet gevaarlijk te zijn. Toch verdient het een plaats in de top 5 van meest gevaarlijke standjes voor je penis. Sommige vrouwen weten niet hoeveel kracht je penis kan verdragen en zullen te ruw zijn. Hierdoor bestaat de kans dat je een penisblessure oploopt. Dus ladies, wees voorzichtig met die penis!

5.Missionarishouding

Wie eraan denkt om zich vanaf nu alleen maar veilig aan de missionarishouding te houden, is er ook aan voor de moeite. Dit ‘onschuldige’ standje is verantwoordelijk voor maar liefst 21% van alle penisbreuken. Van een verrassing gesproken!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…