Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 heerlijke drankjes die vet verbranden

Bram
2 min read

Deze heerlijke drankjes zullen je helpen om nog sneller vet te verbranden. Ze zijn makkelijk klaar te maken en bovendien nog lekker ook.

1.Instant bikinibody drankje

Met dit drankje zal je lichaam nog sneller vet verbranden. Je kan het makkelijk zelf maken, het is helemaal niet moeilijk. Drink het voor elke maaltijd, vetcellen zullen snel afgebroken worden. Meng al deze ingrediënten:

  • 1 glas pompelmoes sap (ongezoet)
  • 2 soeplepels appelazijn
  • 1 theelepel honing

2.Groene thee

Dit drankje kan je zowel warm als koud drinken. Als je dit ’s morgens tijden je ontbijt drinkt zal je metabolisme sneller werken. Het is een heerlijke manier om je dag gezond te beginnen. Breng water aan de kook en laat 2 groene theezakjes gedurende 5 minuten intrekken. Neem wat munt, limoen en honing om de thee op smaak te brengen.

3.Zwarte koffie

Als je zwarte koffie drinkt kan je metabolisme met 10% versnellen. Het is de cafeïne die je metabolisme een goede boost geeft. Drink daarom elke morgen een tasje zwarte koffie. Een half uurtje voor je workout kan zwarte koffie wonderen doen. Om de koffie op smaak te brengen zonder calorieën toe te voegen kan je een beetje kaneel gebruiken. Laat melk en suiker achterwege.

4.Citroensap limonade

Dit lekkere drankje helpt je lichaam om vet te verbranden én het houdt je zoetbehoefte onder controle. Citroensap is een van de beste vetverbranders. Drink dit drankje dagelijks en je zal het verschil vlug zien. Meng volgende ingrediënten en drink een glas voor elke maaltijd:

  • Een liter spuitwater
  • Het sap van 1 of 2 citroenen
Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…