Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 klassieke taarten die je moet geproefd hebben

Anja
2 min read

Tegenwoordig schieten koffietentjes als paddenstoelen uit de grond. Wat neem je dan bij je warme drankje? Er is zoveel keuze tegenwoordig. Een koekje, muffin of cupcake? Kies klassiek! Deze taarten móet je geproefd hebben.

Appeltaart

Het overheerlijke, verse en fruitrijke stukje taart is een feest voor je tong en ziel. Het is een behoorlijk vullende taart, maar is een geboren partner bij een lekkere, grote tas koffie. Kies trouwens ook eens voor een appelkruimeltaart – ook exquise op hun eigen manier!

Kwarktaart

Kwarktaart, en dus niet de cheesecake die je nu overal kunt krijgen. Nee, het echte oude recept. Vraag het eens aan je oma of koop een pakje in de winkel. Het is even wennen, maar de structuur van de taart is verrukkelijk. Het smelt op je tong!

Slagroomtaart

Opmerkelijk genoeg verdwijnt de slagroomtaart een beetje uit ons zicht. Nieuwerwetse, buitenlandse dwingen de oude, vertrouwde taarten van de dessertkaart af. Zonde, want de slagroomtaart is een eetbaar kunstwerk! Lekkere vruchtjes een dikke toef slagroom en een luchtige cake – dat wil je toch niet missen? Laat de slagroomtaart geen vergeten taart worden – bestel hem weer eens!

Tiramisutaart

Een genot in laagjes. Zo kun je tiramisu het allerbeste omschrijven. De fundering van de tiramisu is een krokante koek. Daarboven chocolade, slagroom, chocolade en dan weer slagroom. Heerlijk! En…tiramisu bevat veelal een scheutje alcohol, wat de taart een lekker pittige smaak geeft. Hij is er zelfs in ijsvariant! Dus, of je hem nou gekoeld of op kamertemperatuur eet; met tiramisu garandeer je jezelf altijd van een niet te versmaden tussendoortje.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…