Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 signalen dat jij het beste liefje hebt!

Anja
4 min read

1. Je knuffelt graag met hem

Voortdurend zul je je lief opzoeken om even samen te knuffelen. Op bepaalde momenten voel je gewoon dat hij behoefte heeft aan een stevige knuffel. Maar er zijn ook een heleboel andere momenten dat je zelf gewoon even wat liefde wilt geven. Knuffelen met hem is dan ook echt de hemel op aarde voor jou. Op vrije dagen ben je dan ook bijna constant in zijn armen te vinden.

2. Altijd tijd voor hem

Je zult altijd je uiterste best doen om tijd voor je lief vrij te maken. Dat wil overigens niet zeggen dat je echt meteen alles laat vallen waar je mee bezig was wanneer hij je vraagt of je langs wil komen. Je komt gewoon graag nog even bij hem langs, zelfs als je al een gezellige meidenavond achter de rug hebt. Hem eventjes zien is voor jou vaak al genoeg om weer even door te kunnen met je dagelijkse dingen.

3. Laatste hapje 

Je lief mag altijd de laatste hapjes van je maaltijd naar binnen werken. Vaak kun je deze zelf toch niet meer op en bovendien kijkt hij al een poosje hoopvol naar dat lekkere stukje vlees dat er voor je ligt. Zodra je eindelijk zegt dat je lief zijn gang mag gaan, zal hij je nog liever vinden dan voorheen. Bij de meeste mensen gaat liefde immers door de maag, en dat zal bij je lief waarschijnlijk niet veel anders zijn. Zelfs wanneer je lief je laatste stukje chocolade opeet, word je niet eens boos en dat weet hij vast en zeker te waarderen.

4. Ruimte geven

Je lief vindt je echt het meest geweldig als je hem de nodige ruimte geeft. Je zult hem bijvoorbeeld geen berichtjes sturen op zijn smartphone op momenten dat hij een gameavondje heeft met vrienden. Je bent je er namelijk van bewust dat je lief het naar zijn zin heeft. Bovendien is een avondje voor jezelf, alleen of met vriendinnen, soms ook best leuk. De volgende ontmoeting met je lief zal dan namelijk extra intens zijn omdat je hem een hele avond hebt gemist.

5. Oprechte interesse

Je zult altijd vol interesse en oprecht naar hem luisteren. Het is je dan ook nog nooit overkomen dat je je lief niet hebt gevraagd hoe zijn dag is geweest. Dit soort kleine gebaren zal je lief zeker op waarde weten te schatten. Zelfs als je hem een dag niet hebt gezien, ben je nog steeds in hem geïnteresseerd en hem absoluut nog niet vergeten.

6. Bijzonder koosnaampje

Omdat je lief zo bijzonder voor je is, heb je voor hem een speciaal, gepersonaliseerd koosnaampje bedacht. Het standaard woord 'liefje' vindt je immers te gewoontjes en zelfs wat afgezaagd. Voor hem heb je een koosnaampje dat echt alleen voor hem bedoeld is en dat ook niet bij een ander zou passen. Hij is nu eenmaal je enige echte eekhoorntje omdat hij zo van nootjes kan genieten, of je bollebuikje omdat hij zo heerlijk kan uitbuiken voor de televisie wanneer je de afwas doet na een romantisch dinertje.

7. Je verrast hem steeds weer

Je vindt het heerlijk om je lief met de meest uiteenlopende dingen te verrassen. Je lief is, net zoals vrijwel iedereen, dol op verrassingen en weet die van jou zeker op waarde te schatten. Voor hem zul je dan ook het allerliefste lief zijn. Elke keer als je hem blij verrast ziet reageren, maakt je hart dan ook spontaan een vreugdesprongetje.

8. Je weet wat hij wil

Je kent je lief zo goed dat je koffie of thee voor hem mee kunt brengen zonder dat hij erom heeft gevraagd. Je weet dan ook exact wat hij het liefste drinkt, maar ook hoe hij zijn koffie en thee het lekkerst vindt. Steeds weer opnieuw vragen of hij suiker in zijn koffie of thee wil is dus niet nodig. Je kunt je lief dan ook spontaan blij maken met een lekker kopje koffie of thee als je merkt dat hij dit even nodig heeft. Je bent voor hem dan gewoon de liefste vriendin op heel de wereld.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…