scrollTop top

Deze vragen hebben alle vrouwen over penissen

Deze vragen hebben alle vrouwen over penissen

Voor vrouwen is de piemel maar een raar lichaamsdeel. Het hangt daar maar tussen de benen van de man en wanneer de man opgewonden raakt wordt deze hard en groot. Het is dan ook niet verrassend dat vrouwen hier vragen over hebben, hoewel ze deze vaak niet durven te stellen. Hieronder een paar vragen die alle vrouwen hebben over penissen (+ de antwoorden!).

Vraag: Wordt je penis blauw wanneer je op je buik ligt en je een erectie krijgt?

Antwoord: Nee de penis wordt niet blauw. Het voelt ongemakkelijk aan, maar wanneer dit voorkomt gaan we gewoon even anders liggen.

Vraag: Hoe voelt het om een heen en weer slingerend ding tussen je benen te hebben?

Antwoord: Het grootste gedeelte van de dag zit de piemel gewoon veilig weggestopt in een boxershort, dus dan voel je er niet veel van. Af en toe kan hij nog wel eens in de weg liggen, maar dit is makkelijk te verhelpen. We weten nu eenmaal niet hoe het is zonder piemel.

Vraag: Kun je plassen met een erectie?

Antwoord: Nee! Elke man heeft dit wel eens geprobeerd, maar dit is vrijwel onmogelijk. Wanneer je een erectie hebt is het nogal moeilijk om te richten, al helemaal wanneer er zich een andere substantie in de penis bevindt…

Vraag: Maken mannen zich echt zoveel zorgen over de lengte van hun piemel?

Antwoord: Nee hoor, dat valt best mee! Tuurlijk worden we soms een beetje onzeker wanneer we een groot geschapen persoon in een pornofilmpje zien, maar over het algemeen niet. Het is wat het is, we kunnen er toch vrij weinig aan veranderen. Tenslotte is wat je ermee doet, hetgeen wat echt telt! 😉 

Bekijk ook: Wat is de gemiddelde lengte van de penis?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  239.413.982
 • Aantal
  doden
  4.881.023
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.276.221
 • Aantal
  doden
  25.732

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!