Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die je nooit moet doen voor de seks

Anja
3 min read

Ga je op date met je nieuwe vriend of vriendin en bestaat er een kans dat de avond een romantisch slot zal krijgen? Dan zijn er een paar dingen die je zeker niet moet doen. Want die zullen de kans op een geslaagde vrijpartij een stuk kleiner maken.

Tafel niet te zwaar en beperk de alcohol

Ga je eerst uit eten met je geliefde, kies dan voor een lichte maaltijd en drink niet te veel alcohol. Niet alleen kun je een minder prettige adem krijgen van bepaalde gerechten, dat kun je nog oplossen door een mintsnoepje te nemen of even snel je tanden te poetsen, maar seks met een volle maag is niet echt prettig.

Bovendien loop je het risico op een stevige after dinner dip en dus de kans dat je voortijdig op de bank in slaap valt en er van seks al helemaal geen sprake meer is.

Ook te veel alcohol is funest. Het gezegde luidt weliswaar “Een dronken vrouw is een engel in bed”, maar niets is minder waar. Een vrouw kan vaak veel moeilijker een orgasme krijgen, en ook voor een man is het lastiger om een erectie te krijgen en te houden als hij iets te diep in het glaasje heeft gekeken.

Antihistamine remt de lust

Antihistamine, het bekendste middel tegen hooikoorts, remt de productie van je slijmvliezen en zorgt er dus voor dat je minder gaat snotteren als je last hebt va hooikoorts . Maar let op: dit middel werkt helaas niet alleen in de slijmvliezen van je neus maar ook in die van de vagina. Je kunt er dus een droge vagina van krijgen en dat is nu net niet de bedoeling als je van plan bent om de avond te besluiten met een heerlijke vrijpartij. Natuurlijk kun je dit probleem wel oplossen door altijd een tube glijmiddel in het nachtkastje bij de hand te hebben.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…