Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit moet je eten voor een gezonde seksboost

Anja
2 min read

Merk je dat je steeds minder zin in seks krijgt? Misschien denk je dat je te oud wordt of dat het er gewoon niet meer in zit. Maak je geen zorgen, de oplossing is simpel. Je kunt je libido verhogen met allerlei natuurlijke voedingsmiddelen. Hieronder een lijst met dingen die je moet eten voor een gezonde seksboost.

Noten

Pompoenzaden en amandelen zijn een goede bron aan arginine. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed naar je geslachtsorganen stromen.

Chocolade

Chocolade bevat een stofje genaamd fenethylamine, een bestanddeel dat je goedgezind maakt. Onze hersenen produceren dit ook als we verliefd worden.

Curry

Groene Thaise curry en vooral kardemom bevatten bestanddeeltjes die je seksdrift verhogen.

Oesters

Uit een recente studie blijkt dat oesters rijk zijn aan aminozuren die voor de productie van sekshormonen kunnen zorgen.

Biefstuk

De proteïne in rood vlees geeft een boost aan het niveau van dopamine en norepinefrine. Dit zijn twee chemische stoffen in de hersenen die de gevoeligheid tijdens de seks verbeteren.

Havermout

Havermout brengt de hormonen oestrogeen en testosteron in evenwicht. Dit zorgt voor een hogere seksdrift en het bevordert het seksuele uithoudingsvermogen.

Kip en kalkoen

Kalkoen en andere magere vleessoorten die rijk zijn aan zink, stimuleren de bloedstroom, wat vervolgens weer goed is voor je libido.

Meloen

In een meloen zit citrulline, een stofje dat het lichaam helpt om de bloedvaten te ontspannen. Dit werkt ongeveer hetzelfde als viagra, en zorgt voor een gigantische seksboost.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…