Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 geweldige dingen die gebeuren als je verliefd bent

Bram
3 min read

1. Je voelt je geweldig als je je lief ziet

Je voelt je geweldig als je je lief ziet. Zo zal je hart als een dolle tekeergaan, ga je spontaan blozen en zullen je handen klam worden van het zweet. Al deze veranderingen worden veroorzaakt door de aanmaak van adrenaline door je lichaam op het moment dat je je lief in het vizier krijgt. Verliefd zijn voelt echt heel geweldig. Heel de dag kun je dan ook nergens anders aan denken dan aan je lief. Wetenschappelijk onderzoek heeft zelfs aan het licht gebracht dat de meeste mensen die verliefd zijn 85 procent van de tijd dat je wakker bent, aan je lief denkt.

2.Je  voelt je extreem gelukkig 

Wanneer je verliefd bent dan kun je gewoonweg niet stoppen met glimlachen als je in je nabijheid is. Je zit extreem goed in je vel en een blik van je lief is al voldoende om je hart een sprongetje te laten maken. Zodra je met je lief samen met andere mensen zijn, voel je je buitengewoon speciaal. Er is bovendien maar één aanraking van je lief nodig om je helemaal in vuur en vlam te zetten en alle vlinders in je buik tot leven te wekken. Door een enkele kus van je lief zweef je zelfs helemaal tot de zevende hemel. De dopamine die door je verliefdheid in je bloed terechtkomt, zorgt ervoor dat je steeds meer van dit soort situaties wilt. Het gevoel dat je dan krijgt is immers zwaar verslavend.

3. Je associeert van alles met je lief

Op het ogenblik dat je iemand tegen het lijf loopt die hetzelfde parfum gebruikt als je lief, zal je hart spontaan een vreugdesprongetje maken. De geur van het parfum zal je namelijk meteen aan je lief herinneren. Het parfum ruiken zal er voor zorgen dat er weer dat geweldige gevoel bij je naar boven komt dat je altijd bij hem, of haar, krijgt. Soms zelfs is het voldoende om jezelf in te beelden dat je samen bent met je lief om je uit een dipje te halen.

4. Je lief is je leven

Je gaat je volkomen veilig voelen zodra je lief in je buurt is gekomen. Je bent er namelijk van overtuigd dat je lief er altijd voor je zal zijn als dat nodig is. Vice versa geldt dat uiteraard ook. Je kunt dan ook zonder enige schroom alles met je lief delen. Zelfs dingen die je eerst liever alleen voor jezelf wilde houden, deel je nu zonder problemen met elkaar. Samen zijn met je lief zorgt er verder voor dat je heel de wereld om je heen vergeet en alleen maar van elkaar geniet. Je voelt dat de liefde tussen jullie gewoon perfect is

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…