Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo creëer je een goede sfeer voor seks

Anja
2 min read

Heb je zin in een romantische avond met je partner? Dan is het goed om alvast wat voorbereidingen te treffen die sfeerverhogend kunnen werken. Je kunt natuurlijk het hele huis vol waxinelichtjes zetten en hem in sexy lingerie opwachten. Maar er zijn ook andere manieren om een goede sfeer voor seks te creëren.

Zet je GSM uit en dim het licht

Het eerste wat je moet doen als je een romantische avond met je geliefde wilt hebben is je GSM uitzetten. Niets zo storend als een mobieltje dat steeds piep- en pling geluiden maakt als er weer een e-mail of Facebookbericht binnenkomt. Zet hem dus uit, zo belangrijk kunnen deze berichten niet zijn dat ze niet een paar uur kunnen wachten. 

Zorg daarnaast voor gedimd licht in de kamer. Heb je alleen lampen die fel licht geven, werk dan met schemerlampjes of kaarsen. Zorg er wel voor dat je de kaarsen dooft voordat jullie gaan slapen, om brand te voorkomen.

Schone lakens

Verschoon het bed met schone, frisse lakens. Niets ruikt zo lekker als een pas verschoond bed. Zorg dat je condooms, speeltjes en glijmiddel bij de hand hebt liggen, want geen grotere domper dan dat je tijdens het vrijen nog even in een andere kamer een pakje condooms moet gaan zoeken. Of erger nog, dat je er achter komt dat je die niet in huis hebt.

Muziek werkt sfeerverhogend

Romantische muziek of klassieke muziek kan ook helpen om de juiste sfeer te creëren. Zet de muziek van tevoren al aan of kies een radiozender die non stop romantische of licht klassieke muziek uitzendt. Zo hoef je ook niet naar een CD-speler te lopen om een nieuwe CD op te zetten als de eerste is afgelopen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…