scrollTop top

Kokosolie & de vele Beauty Benefits

Kokosolie & de vele Beauty Benefits

Een product dat steeds populairder wordt is kokosolie. Deze olie heeft veel voordelen voor je gezondheid en je uiterlijk. Wij hebben ze voor jullie op een rijtje gezet!

Kokosolie zorgt voor mooiere tanden

Kokosolie is onder andere goed voor je botten en tanden. Het zorgt ervoor dat je lichaam calcium en magnesium beter opneemt. Het gaat verval van je tanden tegen, en maakt deze sterker. Ook zorgt deze olie ervoor dat je botten sterk worden en blijven.

Goed voor je haar

Het is daarnaast verschrikkelijk goed voor je haar. De olie dringt dieper door in je haar dan andere haarproducten en gaat het verlies van proteïnen tegen. Je haar wordt hier dikker en sterker van. Het gebruik is simpel. Smeer de olie in je (droge) haar, laat het een uurtje intrekken en was het vervolgens uit je haar met shampoo.

Goed voor je huid

Net zoals kokosolie je haar voedt, kan het ook als voeding voor je huid dienen. Gebruik het voor je droge handen, wanneer je je benen scheert of als bodylotion. Je kunt het zelfs gebruiken als make-up remover. Daarnaast kan het je lichaam zelfs beschermen tegen acné.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  241.378.348
 • Aantal
  doden
  4.912.352
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.292.887
 • Aantal
  doden
  25.797

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!