Overlegcomité: mondmaskers mogen af op openbaar vervoer
Het Overlegcomité heeft de coronabarometer, die sinds maart dit jaar op code geel stond, gedeactiveerd. De belangrijkste gevolgen: vanaf maandag 23 mei verdwijnt de...
Inhoud
Maca is een wortel, afkomstig uit Peru. Deze wortel biedt een ongelooflijke dosis aan energie als je dat net even nodig hebt. En het mooie is, Maca biedt deze energie, zonder dat je er cafeïne voor nodig bent. Maar wist je ook dat Maca je seksualiteit en vruchtbaarheid bevordert?
De problemen met betrekking tot vruchtbaarheid ligt in 40% van alle gevallen bij de man. Daarom is het erg belangrijk om te weten dat Maca niet alleen bevorderlijk is voor de hoeveelheid levende zaadcellen en de beweging hiervan, maar ook kan Maca ejaculatiestoornissen verhelpen. De problemen die hier nog meer onder vallen zijn onder andere:
De overproductie van prolactine, een hormoon dat wordt geproduceerd in de hypofyse, kan een oorzaak zijn van de onvruchtbaarheid bij mannen. Maar omdat Maca op het hypothalamus-hypofyse systeem inwerkt, wordt het liggen tot hormonenproductie aangespoord, waaronder de testosteron-productie valt.
Maca wordt al eeuwenlang als een energiestersterker gebruikt, maar ook als een echte potentieverhoger. Uit wetenschappelijke onderzoeken die door de Peruaanse regering gestimuleerd zijn, blijkt dat men door regelmatig gebruik van Maca het libido laat toenemen. En hierdoor zal het seksleven wel degelijk verbeteren.
Maca kun je op verschillende manieren verkrijgen. Zo zijn er pillen waarin het middel verwerkt zit, maar ook is maca gewoon in poedervorm te verkrijgen.
Maca is op het internet online te kopen. Zorg er wel voor dat, wanneer je deze superfood aan gaat schaffen, je het bij een geregistreerde webshop gaat doen. Superfoods zijn nog steeds in, dus overal is het wel te vinden. Om jezelf een beter seksleven te geven en om je eventuele problemen met vruchtbaarheid op te lossen, is het gebruiken van Maca een hele goede stap voorwaarts. Laat je goed informeren over hoe je dit product het beste kunt gebruiken, zodat je er een zo optimaal mogelijk resultaat mee kunt behalen.
Het Overlegcomité heeft de coronabarometer, die sinds maart dit jaar op code geel stond, gedeactiveerd. De belangrijkste gevolgen: vanaf maandag 23 mei verdwijnt de...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon