Driekwart van de Belgische consumenten geniet graag van zowel zuivel- als plantaardige producten. FrieslandCampina introduceert met trots twee smaakvolle plantaardige alternatieven: Campina Haver en Campina Almond. Met deze volledig plantaardige drinks speelt Campina in op de groeiende vraag naar variatie. We delen drie recepten om je dag goed mee te beginnen. Deze week: vegan French toast.
Benodigdheden voor drie personen
- 230 ml Campina Almond
- 1 el maïzena
- 1 el ahornsiroop + extra om te serveren
- 1 tl vanillepasta
- 6 sneetjes zuurdesembrood
- 40 g plantaardige boter om te bakken
- 300 g aardbeien
Bereidingswijze
- Doe de Campina Almond en de maïzena in een diep bord en meng zodat er geen klonters meer zijn. Voeg de ahornsiroop en vanillepasta toe en roer.
- Verhit de plantaardige boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- Doop de sneetjes zuurdesembrood in het mengsel en leg ze in de hete pan. Laat ongeveer 2 minuten bakken tot de onderkant goudbruin is. Draai om met een spatel en bak nog 2 minuten tot beide kanten goudbruin zijn.
- Serveer warm met ahornsiroop en aardbeien