Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 redenen waarom sportieve vrouwen beter zijn in bed

Bram
4 min read

Sportieve vrouwen houden van een spannende uitdaging, ook tussen de lakens. Dit zijn 10 redenen waarom sportieve vrouwen beter zijn in bed. Maar dat wist jij natuurlijk al langer!

1. Je uithoudingsvermogen is beter

Een uurtje seks is helemaal niets vergeleken met de lange trainingen in de sportschool! Je kan elke positie lang volhouden en na afloop wil je nog een keer.

2. Je bent flexibel

Je kent het belang van een goede stretching na het sporten en dat maakt je lenig en flexibel. Je lenigheid is altijd een grote bonus in bed!

3. Je ziet er super goed uit

Je bent sportief en dat zie je aan je lichaam. Omdat je er strak en fit uitziet ben je erg zelfzeker en ben je bereid om nieuwe dingen uit te proberen.

4. Je bent competitief ingesteld

Je competitieve ingesteldheid zorgt ervoor dat seks nooit saai wordt. Zin in een seksspelletje?

5. Je kan moeilijke standjes goed volhouden

Je spieren zijn super goed ontwikkeld, je kan elk standje moeiteloos volhouden! Acrobatische poses zijn voor jou geen enkel probleem.

6. Teamwork vind je belangrijk

Jij bent niet een van de vrouwen die al het zware werk aan haar partner overlaat. Neen, jij vindt teamwork heel belangrijk! Ook tussen de lakens zet jij de versnelling een tandje hoger.

7. Je hebt meer zelfvertrouwen

Van al dat sporten zie je er fit en strak uit, hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en heb je meer zin in seks. En door al dat sporten tussen de lakens wordt je zelfs nog mooier.

8. Na al die peptalk gaat sextalk vanzelf

Je bent het al gewoon om je vrienden een peptalk te geven tijdens het sporten. Sextalk gaat voor jou helemaal vanzelf, je weet wat je vriend nodig heeft om het beste van zichzelf te geven.

9. Je vindt het niet erg om te zweten

Je houdt van een goede workout, ook tussen de lakens. Dat je daarbij zweet vind je helemaal niet erg, je bent het immers al gewoon van al dat sporten.

10. Een tweede ronde is nooit een probleem

Omdat jij zo’n goede uithouding hebt ben jij na een sekssessie nog lang niet klaar. Neen, jij hebt zeker een tweede ronde nodig.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…