Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 tekenen dat jij een échte sporter bent

Bram
3 min read

Ben jij in je gedachten vaak bij je favoriete sport? Zoek jij altijd manieren om je training nog uitdagender en leuker te maken? Dan ben jij misschien een échte sporter!

1.Je hebt altijd water bij de hand

Jij hebt altijd wel een waterflesje bij. Je weet hoe belangrijk het is om voldoende te drinken, ook als je niet sport.

2.Je hebt duidelijke doelen en je gaat ervoor

Je weet wat je wil bereiken en je laat je door niemand afleiden. Je investeert in goed sportmateriaal en doet alles wat nodig is om je doelen te bereiken.

3.Je voelt je niet goed als je niet gesport hebt

Sport is voor jou even belangrijk als eten en drinken. Als je een tijdje niet gesport hebt voel je je niet goed in je vel. Je lichaam heeft beweging nodig en daar geef jij maar al te graag aan toe.

4.Je eet elke dag gezond

Je weet dat een gezond lichaam ook gezonde voeding nodig heeft. Je probeert gezond te eten, ook tijdens feestjes. Een gezonde maaltijd is goed voor je sportprestaties en dat is voor jou belangrijk.

5.Je krijgt vaak vragen over sport

Als je vrienden vragen hebben over sport komen ze vanzelf bij jou terecht. Jij bent in verschillende sporten thuis en weet ze altijd gepast advies te geven.

6.Je leer elke dag iets bij

Een echte sporter beseft dat er, zelfs na vele jaren, nog veel bij te leren is. Je stelt vragen aan andere sporters en je probeert je techniek te verbeteren.

7.Je maakt tijd voor ontspanning en een beloning

Je weet dat je lichaam tijd nodig heeft om te recupereren na het sporten. Af en toe beloon je jezelf met een lekker warm bad of een leuk tijdschrift. Je hebt dat na die intensieve workout wel verdiend, niet?

8.Je eet elke dag een gezond ontbijt

Dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is moeten ze jou niet meer vertellen. Je begint de dag steevast met een uitgebalanceerd ontbijt, zo heb je genoeg energie voor je training.

9.Je maakt een goede planning

Jouw trainingen zijn al lang in je agenda vastgelegd. Het zijn belangrijke afspraken die je niet zomaar annuleert. Je weet hoe je een training kan inplannen en je houdt je aan je planning.

10.Je bent een goede sportvriend

Vrienden sporten graag samen met jou. Je kan ze aanmoedigen, helpen en jullie maken samen veel plezier. Je krijgt dan ook vaak verzoekjes van vrienden om samen te gaan sporten.

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…