Staan we vandaag sterker tegenover een pandemie dan vroeger?
Hoe erg we de huidige pandemie ook ervaren, de alledaagse ziekten en epidemieën waarmee mensen in het verleden werden geconfronteerd, en de pandemieën waarmee...
Inhoud
Laten we eerlijk zijn ochtendmensen, het is heerlijker om te snoozen dan een half uur eerder op te staan. Toch kunnen we niet te laat komen op het werk of er elke dag verwilderd uitzien. Hier wat beauty hacks om langer te blijven liggen en toch fatsoenlijk voor de dag te komen!
Als je geen minuut langer onder de douche kunt staan, dus ook je haar niet meer kunt wassen, is droogshampoo de oplossing. Spray het bij je haarwortels en het vet verdwijnt binnen no time!
Als je 's avonds uit de douche komt, is het superhandig om je haar te masseren met jouw favoriete haarproduct. Maak daarna twee losse vlechten en bind een doekje om je haar om haarbreuk en kronkels in je lokken te voorkomen.
Heb jij geen geduld of tijd om conditioner in te laten trekken? Gebruik dan leave-in conditioner die je er lekker in kan laten zitten. Breng het aan op handdoekdroog haar en je krijgt heel zachte lokken!
BB en CC creams bedekken bijna alle onzuiverheden die je maar kunt bedenken. Hiernaast voeden en beschermen ze jouw gevoelige huid. Magisch spul toch? 🙂
Je geeft jezelf al een hele boost door een lekker lippenstiftkleurtje op te doen. Hoe fijn en simpel is dat!
Je hebt volle concentratie nodig als je je eyeliner aanbrengt en de oogschaduw mooi wil laten overlopen. Sla deze twee dingen over en maak je ogen sprekender met een goede mascara.
Heb je geen tijd om je benen, oksels en alle andere gewenste plekken dagelijks te scheren? Investeer dan in een iets duurdere maar betere behandeling zoals harsen of laseren. Scheren is dan officieel verledentijd!
Misschien denk je dat dit niet werkt, maar serieus: als je precies weet waar je make-up ligt (en het dus ook snel kan vinden), ben je 's ochtends dus ook sneller. Hup, hier mijn eyeliner, hup, daar je mascara. Bovendien ziet het er ook gewoon mooier uit, toch?
Hoe erg we de huidige pandemie ook ervaren, de alledaagse ziekten en epidemieën waarmee mensen in het verleden werden geconfronteerd, en de pandemieën waarmee...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon