Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: mannen vinden het leuk als vrouwen initiatief nemen tijdens seks

Anja
2 min read

Mannen worden over het algemeen verondersteld het initiatief te nemen in bed. Vrouwen vinden het leuk om aandacht te krijgen en verwend te worden. Maar dames, dat geldt ook andersom. Dus wacht niet alleen maar af totdat hij aangeeft met je te willen vrijen, jij kunt evengoed het initiatief nemen. Het zal zeer zeker worden gewaardeerd door je geliefde.

Vrouwen zien het vaak als een bevestiging dat ze nog steeds aantrekkelijk zijn voor hun partner wanneer de man het initiatief neemt. Maar dit geldt andersom evengoed: Ook een man voelt zich gevleid wanneer de vrouw het voortouw neemt bij de seks.

Mannen laten zich graag verrassen

Mannen vinden het over het algemeen leuk wanneer hun vrouw of vriendin initiatief neemt. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt door te beginnen met zoenen en strelen laten weten dat je zin hebt om te vrijen. Het voorspel is belangrijk. Je kunt het ook subtieler doen, bij voorbeeld door een nieuw seksspeeltje te kopen en tijdens een romantische avond voor te stellen dit eens uit te proberen. De slaapkamer binnenkomen in een sexy lingeriesetje doet het ook altijd goed, vooral als het nieuw is en hij het dus nog niet eerder heeft gezien.

Durf het initiatief te nemen

Sommige mannen wachten er bewust op dat hun vrouw het initiatief neemt. Gewoon om te zien of ze dat wel of niet zal doen. Dus denk niet wanneer je man al enkele dagen niet met je wil vrijen dat hij je niet meer aantrekkelijk vindt. Het kan ook heel goed zo zijn dat hij wacht totdat jij eens een keer het initiatief zult nemen. Natuurlijk kunnen jullie hier ook over praten en het naar elkaar uitspreken dat jullie het beiden leuk vinden wanneer het initiatief afwisselend van hem of van haar komt.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…